copak, dala sis tam nablýskanýho bavoráka a voni ti vrátili rezavou škodovku?maliarda píše:nenávidím autoservisy
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dobrej zloděj ti autorádio z auta vyndá za pár vteřin. A zadarmo.
No,ale to autorádio už nikdy neuvidíš.To je jediná nevýhoda.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.18, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tož jsem měl zato že je to vcelku jednoduché. Oetvřeš si, autorádia mívaj takovej držák, ten uchopíš pod správným úhlem a pořádně škubneš 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
se jim div. Chudáci tam určitě nemaj co napráci,maliarda píše:nezvládají takový jednoduchý úkon jako je vyndat radio z autaOneHeart píše:copak, dala sis tam nablýskanýho bavoráka a voni ti vrátili rezavou škodovku?maliarda píše:nenávidím autoservisy![]()
![]()
pitomci
a tak jim nezbejvá neč čuchat ředidla
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
já bych jim ho klidně nechala, pokud by mi namontovali to novýLonewar píše:Dobrej zloděj ti autorádio z auta vyndá za pár vteřin. A zadarmo.
a to ani hrubá síla nepomohla, takže Nalku ani to škubání
ale teď jsem se na chytrém foru dočetla, že někteří chytráci radio ještě lepí oboustrannou pákou, aby nešlo vytáhnout..tož to už je fakt moc
Rina
Donie
Donie
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
zastav se někdy ve Znojmě.. zkusím to.. a kdyžta zajedem do místního Mordoru a si piš že tam to rádio někdo zvládne vyndatmaliarda píše:já bych jim ho klidně nechala, pokud by mi namontovali to novýLonewar píše:Dobrej zloděj ti autorádio z auta vyndá za pár vteřin. A zadarmo.
No,ale to autorádio už nikdy neuvidíš.To je jediná nevýhoda.![]()
a to ani hrubá síla nepomohla, takže Nalku ani to škubání![]()
ale teď jsem se na chytrém foru dočetla, že někteří chytráci radio ještě lepí oboustrannou pákou, aby nešlo vytáhnout..tož to už je fakt moc
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
No, k některým typům autorádií dávají takový speciálně tvarovaný kus plechu, který se strčí do otvoru v tom rádiu a tím se to autorádio "odjistí" a pak teprve jde vyndat.
Možná to?
Možná to?
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.17, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
sakra...zmeškal sem celou diskuzi o snech...hmm, co nadělám...shořenej zdroj na pc doma nedovolil
btw... já to vaše lucidní snění asi hm... nikdy nezažil... dycky se probudim a říkám si "sakra kde to... uh, byl to sen"
btw...znáte takovej ten pocit... "hmm...počkat, tohle už sem jednou zažil..." najednou víte, že kamoš vedle vás řekne větu a dokonce i PŘESNĚ víte CO řekne... to se mě stává docela často
ale největší psycho bylo o prázdninách, kdy sem dvanáct hodin denně v práci stavěl bedny na hracha pak to samý dělal ve snu
to je fakt na provaz 
De javu :)magnumik píše:sakra...zmeškal sem celou diskuzi o snech...hmm, co nadělám...shořenej zdroj na pc doma nedovolilbtw... já to vaše lucidní snění asi hm... nikdy nezažil... dycky se probudim a říkám si "sakra kde to... uh, byl to sen"
btw...znáte takovej ten pocit... "hmm...počkat, tohle už sem jednou zažil..." najednou víte, že kamoš vedle vás řekne větu a dokonce i PŘESNĚ víte CO řekne... to se mě stává docela často
ale největší psycho bylo o prázdninách, kdy sem dvanáct hodin denně v práci stavěl bedny na hracha pak to samý dělal ve snu
to je fakt na provaz
..Jinak to s těma bednama.… stává se vám někdy, že jste třeba v zimě šli bruslit a pak když usínáte škubete nohou a říkáte si "Sem uklouzl" ?
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
tohle je zcela normální a rozšířené poměrně hodně a když to má někdo extrémně rozvinuté má to lékařský termín !!!sindrom neklidných nohou!!!Paklic píše:Se mi stává spíš, když usínám, už skoro spim, když v tom se mi zdá, že jdu po chodníku a mám přejít silnici a jen, co na ni vstoupim tak zaškobrtnu a jako si nabiju kejhák, když v tom se vzbudim. A jak zakopnu, tak mi ještě škubne noha.
PODPIS
No, bruslit rukama, tak budeš škubat i rukamasciorp píše:tohle je zcela normální a rozšířené poměrně hodně a když to má někdo extrémně rozvinuté má to lékařský termín !!!sindrom neklidných nohou!!!Paklic píše:Se mi stává spíš, když usínám, už skoro spim, když v tom se mi zdá, že jdu po chodníku a mám přejít silnici a jen, co na ni vstoupim tak zaškobrtnu a jako si nabiju kejhák, když v tom se vzbudim. A jak zakopnu, tak mi ještě škubne noha.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.