tak jsem zklamanej já poslouchám převážně styl industrialtechnohardcoremetal a ten není ve výběru jinak ještě DnB
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 15. 10. 2008 16.02, celkem upraveno 1 x.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
co nějaký krátký popisek o co se jedná? stačilo by něco ve stylu: "recitovaná báseň nevalné kvality od nějakého očividně duševně nevyrovnaného (a samozřejmě rádoby drsného black knighta, ale to k tomuhle štylu asi patří) týpka"
já na to zase naivně kliknul a chvíli koukal a po ránu mi to radost vůbec neudělalo.
mor na tebe, plantážníku
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
..no jo, typek to fakt je,ale s tou nevyrovnanosti bych se az tak neunahloval.je to jen image uchyla.vem si treba Mansona(myslim toho zpevaka),ten je prej velice inteligentni, hloubavy muz.
Lidi, včera sem zažil největší koncertní show, kterou sem kdy viděl bylo to neskutečně famozní a jejich nový cd je prostě maximálně neskutečná věc skupina Unifiction nic pro průměrnýho posluchače...tohle ocení jenom znalec na youtubu máte pár videí...
magnumik píše:Lidi, včera sem zažil největší koncertní show, kterou sem kdy viděl bylo to neskutečně famozní a jejich nový cd je prostě maximálně neskutečná věc skupina Unifiction nic pro průměrnýho posluchače...tohle ocení jenom znalec na youtubu máte pár videí...
anurin píše:Hm.. líbí se mi jak jsou originální a extravagantní. Chtějí se lišit a to je důvod proč zvedám palec. Hudba ale nic moc.…
mno, taky je to asi deset stylů dohromady nicméně na koncertě to byl fakt mazec :)
jinak pokud chcete, budou křtít cd ve Futuru a to 23. 10. doporučuju... pokud máte teda respekt/zalíbení/toleranci k takové hudbě a chcete se pobavit totálním šílenstvím