Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
tak sem dneska zaspal k zubařce... naštěstí ju to nenasralo a nenašla mě žádnej kaz... ale prej si špatně čistim zuby... dokázala mě to nabarvenim mých zubů na modro... a tak sem si koupil kartáček za 72 korun... naštěstí po mě nechtěla 30 kč za návštěvu lékaře, páč už sem tenhle rok na kontrole byl...
P.S. Na pastě nezáleží
P.S. Na pastě nezáleží
jj přesně tak, na pastě nezáleží, to jenom do nás trh hustí aby z nás byly ti správní konzumentii, nechápu jak někdo může naletět na reklamu, na mě působí přesně opačně, nakupuji dle zkušeností...magnumik píše:tak sem dneska zaspal k zubařce... naštěstí ju to nenasralo a nenašla mě žádnej kaz... ale prej si špatně čistim zuby... dokázala mě to nabarvenim mých zubů na modro... a tak sem si koupil kartáček za 72 korun... naštěstí po mě nechtěla 30 kč za návštěvu lékaře, páč už sem tenhle rok na kontrole byl...
P.S. Na pastě nezáleží
jinak v dněšní době mě to přijde hrůza: vše je z kůže(párky, šunka,…) a hlavně vymizel potravinářský průmysl a nahradil ho chemický vše je vlastně z ropy (mlíko z ropy, …), zelenina se vozí až z druhého konce světa, hlavně cibule z nového zélandu mě opravdu dostala, a jen kvůli tomu že pěstovat nebo chovat u nás se nevypaltí a tlaku na ceny dolů prostě u nás zemědělství zkrachuje, protože u nás zemědělci i když se snaží nemají takové zkušenosti jako na západu, ohledně držení při sobě a demonstrováním za získání dotací, proč sem vozíme jabka z rakouska jsou dražší než banány a pomeranče co to je za psycho, vždycky u nás rostlo spousty jablek a byly levné...já to nechápu..tohle je fakt pěkně debilní...jiné slovo mě nenapadlo...
...je to vše jen o kapitálu a nikoho nezajímá ta nesmyslnost (plýtváním ropy za dopravu(divné že to stále vyjde levněji, no lepší podmínky pro pěstováním a obrovské státní dotace), nejlepší je jíst plodiny z okolí kde žijete, mají látky které tělo potřebuje v dané lokalitě)
jej nějak jsem se rozepsal

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Vylíváš si srdce hezky, ale pokud takováto tvrzení nepodložíš důkazy (tj. odkaz na nezávislou vědeckou studii), nemají žádnou cenu.Tomyn píše:… nejlepší je jíst plodiny z okolí kde žijete, mají látky které tělo potřebuje v dané lokalitě...
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
re
drake127 píše:Vylíváš si srdce hezky, ale pokud takováto tvrzení nepodložíš důkazy (tj. odkaz na nezávislou vědeckou studii), nemají žádnou cenu.Tomyn píše:… nejlepší je jíst plodiny z okolí kde žijete, mají látky které tělo potřebuje v dané lokalitě...

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Re: re
Na tohle jsou ideální ty, které se nepřisuzují "britským vědcům" a podobně. Například diplomové práce na takové téma či vysokoškolský výzkum jsou alespoň částečnou zárukou objektivity. Stejně tak projekty u nichž je zveřejněno financování, cíl, prostředky a postupy.Vugi píše:Nezávislá vědecká studie? -Myslíš tu ve které se protlačuje ten produkt nebo ta značka, která testující zaplatila nejvíce ?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Z 99,9proc "cz" reklam se mě chceTomyn píše:jj přesně tak, na pastě nezáleží, to jenom do nás trh hustí aby z nás byly ti správní konzumentii, nechápu jak někdo může naletět na reklamu, na mě působí přesně opačně, nakupuji dle zkušeností...magnumik píše:tak sem dneska zaspal k zubařce... naštěstí ju to nenasralo a nenašla mě žádnej kaz... ale prej si špatně čistim zuby... dokázala mě to nabarvenim mých zubů na modro... a tak sem si koupil kartáček za 72 korun... naštěstí po mě nechtěla 30 kč za návštěvu lékaře, páč už sem tenhle rok na kontrole byl...
P.S. Na pastě nezáleží
jinak v dněšní době mě to přijde hrůza: vše je z kůže(párky, šunka,…) a hlavně vymizel potravinářský průmysl a nahradil ho chemický vše je vlastně z ropy (mlíko z ropy, …), zelenina se vozí až z druhého konce světa, hlavně cibule z nového zélandu mě opravdu dostala, a jen kvůli tomu že pěstovat nebo chovat u nás se nevypaltí a tlaku na ceny dolů prostě u nás zemědělství zkrachuje, protože u nás zemědělci i když se snaží nemají takové zkušenosti jako na západu, ohledně držení při sobě a demonstrováním za získání dotací, proč sem vozíme jabka z rakouska jsou dražší než banány a pomeranče co to je za psycho, vždycky u nás rostlo spousty jablek a byly levné...já to nechápu..tohle je fakt pěkně debilní...jiné slovo mě nenapadlo...
...je to vše jen o kapitálu a nikoho nezajímá ta nesmyslnost (plýtváním ropy za dopravu(divné že to stále vyjde levněji, no lepší podmínky pro pěstováním a obrovské státní dotace), nejlepší je jíst plodiny z okolí kde žijete, mají látky které tělo potřebuje v dané lokalitě)
jej nějak jsem se rozepsal

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
to Drake: nepotřebuju opravdu žádné studie stačí normálně přemejšlet a koukat kolem sebe a uvidíš to sám, jak je to v týhle zemi úplně v edit: řiti
-
- Kontaktovat uživatele:
Je vždycky snazší a příjemnější nahlížet na problém jen z jednoho úhlu pohledu s neúplnými informacemi (nebo ještě lépe jen s těmi, které se mi hodí do krámu).
To si pak člověk připadá, jako že na to všechno přišel, že všechno pochopil.

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
Tak to teda vážně uvažuju, že změnim podpisOneHeart píše:Je vždycky snazší a příjemnější nahlížet na problém jen z jednoho úhlu pohledu s neúplnými informacemi (nebo ještě lépe jen s těmi, které se mi hodí do krámu).

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
he-hesciorp píše:jednoznačně nesouhlasim s tim že zemědělství jde do řitě, ovšem pokud chceš konzumovat kvalitní české potraviny, musíš si připlatit ale to je imho jiná věc

Jo a jinak sem taky rád, že sem pěkně na venkově...když člověk něco chce, tak si pro to prostě de na zahradu... a jak je to všecko dobrý :) jinak, to co se kam všecko mele a dává (Éčka, bla bla...) to se hold nedá nic dělat... stačí se snažit vyhýbat věcem, ve kterých jsou Ečka karcinogenní,i když je to docela těžký pro ty co neměli v oblibě chemii... nicméně většinou je to tak, že nejhorší Ečka jsou v první stovce... ve dvoustovce taky nějaký sou... ale pak už se to docela dá... a prej sou některý aj užitečný

no stím zemědělstvím to u nás jde do háje, je mi jasný že ne všechno, ale prostě ho drtí levný ceny z jiných zemí, které mají dotaci od státu a u nás prostě třeba nějaký dotace maj ale ne takový jaký maj jinde, a nevím čím to je jestli se zemědělci neuměj spojit aby dostali větší dotace nebo za to může vláda že se na to vykašlala...nebo prostě loby ze zahraničí jak co nejvíc zmenšit produkci u nás aby mohli hrabat pro sebe, nevím, ale je to na houby
fakt si myslíte že cibule ze zélandu je prima? a nehleďte na cenu...
fakt si myslíte že cibule ze zélandu je prima? a nehleďte na cenu...