Soud Avatarů

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Jezura

Soud Avatarů

Příspěvek od Jezura »

Šlo by, aby soud Avatarů bral zkušenost třeba až po odevzdání mince? Nebo aspoň s jakýmkoli potvrzujícím dialogem. Procházel jsem se kolem soudu a sebralo mi to zbytečně zkušenost, těsně před tím než mne nahoře oživili.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Soud Avatarů

Příspěvek od labir »

Jezura píše:Šlo by, aby soud Avatarů bral zkušenost třeba až po odevzdání mince? Nebo aspoň s jakýmkoli potvrzujícím dialogem. Procházel jsem se kolem soudu a sebralo mi to zbytečně zkušenost, těsně před tím než mne nahoře oživili.
Ne to se dělat nebude. Cena se pletí na konci rozhovoru, je to tam i zmíněno. prostě smůla že jsi před ně předstoupil.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

jo taky se mi to stalo. Ale je to pro kazdeho hrace jen jednou. Podruhy uz tam nevleze :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Saiko

Příspěvek od Saiko »

něco mne napadlo a nechci zakládat nový topic.

Pokud postava zemře, tak se dostane k tomu soudu a je vlastně mrtvá. Nyní nevím, zda stále se jí ukazují hlášky, že potřebuje jíst a pít. Pokud je mrtvá, tak vlastně to nepotřebuje.
A další věc. Pokud je opravdu mrtvá, tak v těchto lokacích nemůže umřít a ztratit XP. Jenže se stačí vydat do jedné lokace a tam postava dostane ťafku a lehne a může opět zmáčknout RESPAWN a XP pryč. Sice se použí a půjde tam na vyšším lvl, ale …
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Saiko píše:něco mne napadlo a nechci zakládat nový topic.

Pokud postava zemře, tak se dostane k tomu soudu a je vlastně mrtvá. Nyní nevím, zda stále se jí ukazují hlášky, že potřebuje jíst a pít. Pokud je mrtvá, tak vlastně to nepotřebuje.
A další věc. Pokud je opravdu mrtvá, tak v těchto lokacích nemůže umřít a ztratit XP. Jenže se stačí vydat do jedné lokace a tam postava dostane ťafku a lehne a může opět zmáčknout RESPAWN a XP pryč. Sice se použí a půjde tam na vyšším lvl, ale …
Ty hlášky jsou bug. Mám ho v merku. A ad smrt na Druhé straně...tam dole po Respawnu postava není technicky ani mrtvá ani živá. Sice okolí říká že je mrtvá, ale dostala nové tělo, které není jen zcela "reálné" nebo "živé" ale už o něj může zase přijít. To tělo se stane reálné v okamžiku když se dostane na povrch. A je jedno jak. Pokud je oživena, tak se to "ne zcela živé" tělo použije k rekonstrukci stávajícího poničeného nahoře. Tam dole se žít nedá, jen přežívat.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Saiko

Příspěvek od Saiko »

Labir píše:
Saiko píše:něco mne napadlo a nechci zakládat nový topic.

Ty hlášky jsou bug. Mám ho v merku. A ad smrt na Druhé straně...tam dole po Respawnu postava není technicky ani mrtvá ani živá. Sice okolí říká že je mrtvá, ale dostala nové tělo, které není jen zcela "reálné" nebo "živé" ale už o něj může zase přijít. To tělo se stane reálné v okamžiku když se dostane na povrch. A je jedno jak. Pokud je oživena, tak se to "ne zcela živé" tělo použije k rekonstrukci stávajícího poničeného nahoře. Tam dole se žít nedá, jen přežívat.
takže přežívá a může zemřít, ale jak s tou ztrátou XP? Ztratí je v říši mrtvých? Pokud se původní tělo "obnoví", tak sice ztratí část vzpomínek a tím zapomene, kde byl, ale co pak, když umře při průzkumu podsvětí? Už ztratí vzpomínky na podsvětí, ale aby si pak třeba tělo nepamatovalo nic díky několika úmrtím v podsvětí je tak trochu podivné. Nebo zisk XP z tam těch příšerek je velký či nulový, aby to vynahradil?
Danseur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danseur »

No já bych ztrátu XP při úmrtí na druhé straně bral jako daň za neposlušnost. Ti kostlivci tam jsou od toho, aby hlídali ne ?
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

co furt chcípete ? :bleh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Saiko

Příspěvek od Saiko »

photter píše:co furt chcípete ? :bleh:
objednávám tři úmrtí a cestu do podsvětí pro phottera ;)
Zamčeno