Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Firefox_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firefox_ »

Už jsem dlouho neděkoval :biggrin:

děkuji Braen a Onyxovi za dnešní výpravu bylo tu skvělé :bigwink: místy sranda jindy strach o přežití (docela jsem se lekl jak nás přepadli když Kat spala a mě s kamenkou srazili za 2 kola na téměr mtvet :biggrin: )
Raistlin-Popis
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Děkuji za menší vsuvku v Mamoníně. Zase jsem si připomněl co je to vlastně za místo.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Anade

Příspěvek od Anade »

Díky Ixtremistovi za oživení noční hry a Asterce za navedení mé postavy. :smile:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Ja take, prestoze ten muj workoholik porad nadava kdyz ma zvednout svuj kamennej zadek tak jsem se zabavila tak jak bych to pred restartem uz necekala ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

díky Artovi za pěknou akci v hospodě...byl jsem dost zaskočen :blink: :biggrin:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

díky DM za to co mi provedl, to bylo pěkně ošklivé :blink: ale dost poučné (nechoval jsem se tak jak by se choval charakter, tak si to asi zasloužím) a chci se omluvit taky dnes mi to nějak padá, ale neboj se DM dostal jsi mě :crazy: i tak
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Tomyn píše:díky DM za to co mi provedl, to bylo pěkně ošklivé :blink: ale dost poučné (nechoval jsem se tak jak by se choval charakter, tak si to asi zasloužím) a chci se omluvit taky dnes mi to nějak padá, ale neboj se DM dostal jsi mě :crazy: i tak
Puvodne to melo skoncit uplne jinak, ale jak ti brouci hodili ta oblaka, tak mi padla hra a musel jsem relognout. Kdyz jsem nalogoval, uz jsi ve hre nebyl. Pak jsem kouknul za chvili, byl jsi sice uz ve hre ale uz na druhy strane …
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

cybermisa píše:
Tomyn píše:díky DM za to co mi provedl, to bylo pěkně ošklivé :blink: ale dost poučné (nechoval jsem se tak jak by se choval charakter, tak si to asi zasloužím) a chci se omluvit taky dnes mi to nějak padá, ale neboj se DM dostal jsi mě :crazy: i tak
Puvodne to melo skoncit uplne jinak, ale jak ti brouci hodili ta oblaka, tak mi padla hra a musel jsem relognout. Kdyz jsem nalogoval, uz jsi ve hre nebyl. Pak jsem kouknul za chvili, byl jsi sice uz ve hre ale uz na druhy strane …
no ono mi to spadlo zrovna taky když se tam objevoval mrak no a pak jsem se lognul znova a byl jsem mezi brouky, tak to jsme na tom stejně akorát já víc mrtvější :glare:
anurin

Příspěvek od anurin »

Díky Dinovi... líbí se mi jak se vztah našich postav vyvyjí... je to zajímavé a zábavné. Dnešní večerní hra super! :bigwink: a pak dík Albře a snaživému Ezovi. :shades:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

anurin píše:Díky Dinovi... líbí se mi jak se vztah našich postav vyvyjí... je to zajímavé a zábavné. Dnešní večerní hra super! :bigwink:
Jo, zajímavé. Díky i tobě. :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Tak dnes musím poděkování rozhodně také umístit, a to rovnou dvakrát tedy:

1.) DM za zpestření hry, fakt perfektně to na nás vymyslel a ten soudek ten mě prostě úplně odrovnal. Smekám a klaním se!

2.) hráči a DM za honičku, to sem se trhal smíchy, prostě perfektní zábava!

a to i přesto že půlka EQ paří kdesi na kopcích, užijte si to tam! o dost jste přišli i tady.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

koulinek píše:Tak dnes musím poděkování rozhodně také umístit, a to rovnou dvakrát tedy:

1.) DM za zpestření hry, fakt perfektně to na nás vymyslel a ten soudek ten mě prostě úplně odrovnal. Smekám a klaním se!

2.) hráči a DM za honičku, to sem se trhal smíchy, prostě perfektní zábava!

a to i přesto že půlka EQ paří kdesi na kopcích, užijte si to tam! o dost jste přišli i tady.
Diky, predvedli ste perfektni trpaslici kompanii v akci :yes: A ten soudek … skreti se holt poucili a jiz vedi, cim nejvice trpasliky nastvat :biggrin: :bigwink:
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

no a já chci poděkovat tak nějak celkově za dnešek... dost se toho dneska dělo, myslím, vyjma ranní chvíle, sem se vůbec nenudil...díky DM (zřejmě pokaždé cybermisovi :bigwink: ) za dnešní spestření, a to jak s bandity tak naposled s Daemianem (já to tušil!), též chci poděkovat Rumbardovi za dnešní večerní hru, zvláště v jeskyni (a to sem si myslel, že tam takhle uvěznění zemřem nejdřív nudou) no a taky všem se kterýma sem dneska hrál, kdybych je měl vyjmenovat, tak to budu psát další 2 hodiny (šak oni už budou vědět :yes: ) no a taky hlavně za dnešní celodenní hru brachům, no prostě fajn den!
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Taky děkuju za celej dnešní večer všem se kterejma sem hrál, a z pozdního večera děkuju zejména za těch 13 sekund. a to co tomu předcházelo.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

DÍKY Piti, Dinovi, Nyaro a Roranovi :)
Kraki Skengdrang
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Vcera jsem odpadla tak dneska dodatecne dik Piti, Artovi a Cyberovi jak za svou postavu tak za spickovou, dlouhou a epickou vypravu [pro me na ni bylo nejeepictejksi to 1fps vzhledem k poctu postav ale i tak jsem se bavila] a predevsim za obri ropuchu. Kvak! ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Armio Amattis

Příspěvek od Armio Amattis »

Díky za to, že jsem se mohl účastnit ténhle velké akce (docela sem koukal).

A tady děkuju jak se hrstka lidí starala o Einu (malou zraněnou pixii). :clover:

:bigwink: :smile: :yes:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jak jsem byl upozornen jednim z radcu, mel bych se k te vcerejsi "vyprave" vyjadrit. Pokud se mym vyjadrenim nekoho dotknu, predem se omlouvam.

Vcerejsi vyprava se mi dost nelibila a je to castecne i moje chyba. Proc?

1. Velmi se mi nelibilo pojeti nekterych hracu, kteri, ackoli se normalne snazi hrat RP, tak se na to vcera vykaslali a naprosto se to zvrhlo - nejake hrani charakteru jsem si vsiml jen u par postav. Cele by se to dalo prirovnat k zatahu na NPC stylem zabij co muzes, co nemuzes, zabij …

2. Cele to bylo puvodne koncipovano jako autoquest pro jednu ze zucastnenych a vse bylo pripraveno jiz od rana. Bohuzel, v dobe, kdy jste zacali vzniklou situaci resit (cca o 10 hodin irl pozdeji), jsem jiz nemel cas byt u compu. Dusledkem toho bylo, ze az na par drobnych zasahu z me strany (velitel kouzelniku, zapalne lahve a presun jedne barikady … ), to bylo naprosto neorganizovane z pozice DM. Mrzi me, ze se nekdo ze zucastnenych PC neujal vudci role a vypravu nekorigoval do prislusnych mezi. Vetsinu prubehu mam sice jen z doslechu, ale i tech cca 10%, ktere jsem videl, mi stacily.

Zaver pro me budiz takovy, ze nwn potvrdilo, jak naprosto neni stavene na takove vypravy (13+ PC a desitky NPC ve velke lokaci). Pokud se nekdo podivil, ze po vyprave nedostal zadne xp - duvodem budiz to, ze jsem byl offline a ani jsem to jako DM quest nebral.

Pokud chcete cokoli ohledne vypravy rozebirat, prosim do jineho topicu. Diky
:clover:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Také bych chtěl za tu výptavu poděkovat, tedy spíše za její přípravu a přípravu zápletek.
O organizaci velení asi ani mluvit nebudu, pár osob výpravy pomalu ani nevědělo, kdo to vede a proč tam jdeme. Chvilkama jsem to kdo to vede taky nevěděl:-)) i když velitel řval ústup a zněl roh, spíš mi přišlo, že se ustupuje dopředu:-))
Jinak moc hezké díky všem.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

Děkuji všem se kterými jsem měl tu možnost od začátku své postavy hrát, zažil jsem mnoho krásného a equilibrie mi bude chybět, budu na to rád vzpomínat :clover:
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Odpovědět