děkuji Braen a Onyxovi za dnešní výpravu bylo tu skvělé

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Puvodne to melo skoncit uplne jinak, ale jak ti brouci hodili ta oblaka, tak mi padla hra a musel jsem relognout. Kdyz jsem nalogoval, uz jsi ve hre nebyl. Pak jsem kouknul za chvili, byl jsi sice uz ve hre ale uz na druhy strane …Tomyn píše:díky DM za to co mi provedl, to bylo pěkně ošklivéale dost poučné (nechoval jsem se tak jak by se choval charakter, tak si to asi zasloužím) a chci se omluvit taky dnes mi to nějak padá, ale neboj se DM dostal jsi mě
i tak
no ono mi to spadlo zrovna taky když se tam objevoval mrak no a pak jsem se lognul znova a byl jsem mezi brouky, tak to jsme na tom stejně akorát já víc mrtvějšícybermisa píše:Puvodne to melo skoncit uplne jinak, ale jak ti brouci hodili ta oblaka, tak mi padla hra a musel jsem relognout. Kdyz jsem nalogoval, uz jsi ve hre nebyl. Pak jsem kouknul za chvili, byl jsi sice uz ve hre ale uz na druhy strane …Tomyn píše:díky DM za to co mi provedl, to bylo pěkně ošklivéale dost poučné (nechoval jsem se tak jak by se choval charakter, tak si to asi zasloužím) a chci se omluvit taky dnes mi to nějak padá, ale neboj se DM dostal jsi mě
i tak
Diky, predvedli ste perfektni trpaslici kompanii v akcikoulinek píše:Tak dnes musím poděkování rozhodně také umístit, a to rovnou dvakrát tedy:
1.) DM za zpestření hry, fakt perfektně to na nás vymyslel a ten soudek ten mě prostě úplně odrovnal. Smekám a klaním se!
2.) hráči a DM za honičku, to sem se trhal smíchy, prostě perfektní zábava!
a to i přesto že půlka EQ paří kdesi na kopcích, užijte si to tam! o dost jste přišli i tady.