EDIT: Trefa

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
to s tebou nemůžu souhlasitsciorp píše:8 už stáli za pytel …
chlapče ty vůbec nepřemýšlíšFirefox_ píše:*zastidí se* Chtěl bych se zeptat na zranění z jedné nejmenované hry. Kolik je vlastně 1k4 atp. a jak se s ti počítá? Po 2 letech hraní na jednom nejmenovaném serveru jsem zjistil že to nevím
PS: Prosím PŘECEDU TOHODLE CHLÍVU aby to nečetl
lolOneHeart píše:je to to samé, k=kostka, d=dice=kostka :)sciorp píše:a ted mi vysvetli rozdíl mazi 1k4 a 1d4 héé
Myslel jsem, že kdyžto napíšu velkejma, že to pochopíšmagnumik píše:chlapče ty vůbec nepřemýšlíškdybys to napsal na začátku, tak si to samozřejmě nepřečtu
achjo... to je teda budoucnost národa
![]()
magnumik píše: nezapomínejte na název tohohle topicu! (takže jedno téma je vyloučené!)… a začínáme!
heheNiamCK píše:…
jo no, sem si neuvědomil, že většina přispěvatelů tohole topiku teť válí šumky na chatě... a tak neměl kdo přispívatGeorge píše:Ale dobrej pokus přecedo :)
hmm... myslíš?… jakože, ta první sloka, to je furt nerozhodně a može to byt na obě strany... ale pak si vem:George píše:Myslím, že je to spíš proti tomu "zmaření" :)
Chlapi chlapi...jak jste si jen mohli myslet, že zrovna v tomhle topicu by to vydrželo bez parodování :)magnumik píše:heheNiamCK píše:…pěkná, pěkná...jenom teť nevim, jestli je to proti mě, nebo proti tomu "zmaření uměleckého záměru"
![]()
jo no, sem si neuvědomil, že většina přispěvatelů tohole topiku teť válí šumky na chatě... a tak neměl kdo přispívatGeorge píše:Ale dobrej pokus přecedo :)co už
EDIT: to NiamCK: ale asi je to proti mě
A na tom je něco zlého? Jestli jo trhni mi hlavičkou jako slípce taky...jen mi to přišlo vtipný. Nehodlám se tady hlavně zaplétat do debat kdo s kým peče a nepeče...peču se sama. No zrovna vlastně jen koláč.magnumik píše:hmm... myslíš?… jakože, ta první sloka, to je furt nerozhodně a može to byt na obě strany... ale pak si vem:George píše:Myslím, že je to spíš proti tomu "zmaření" :)
Pak v komunikaci prosté,
trhají se hlavy sprosté.
...to podle mě znamená, že sem anurinovi vyčetl, že to pokazil...no a:
A dotčená lidská mysl
tvrdí jen-nech to...to nemá smysl..
… to je už jenom o mě a zdá se mě to takový uštěpačný...jakože... sem takový "malý děťátko, co mu někdo rozdupal bábovičku a říkám si, že nemá cenu stavět druhou"…
nevim, možná se mýlim...
ale pak, když to vezmu víc do souvislostí, tak Niam hraje IC hodně s anurinem, a docela s nim drží, je s nim zadobře... nevimanurin je mou reakcí taky dotčen, tak je dost pravděpodobný (i když pravděpodobnost nemám rád
) že Niam taky
pokud sem si to celý přebral špatně, tak se omlouvám niam :) (btw. neboj, nejsem rozmazlenej fracek, kterýmu někdo něco skazil...a uznávám, že to tak mohlo vypadat, z té mojí reakce, nicméně o něco sem se pokoušel a prostě to nemá smysl, když někteří lidi nepřemýšlí...to je celý, štvalo mě to tak pět minut... ale pak sem si řekl, že to je stejně jedno, páč sem to blbě načasoval, jelikož je fakt hafo lidí na té chatě...)