NiamCK píše:A na tom je něco zlého? Jestli jo trhni mi hlavičkou jako slípce taky...jen mi to přišlo vtipný. Nehodlám se tady hlavně zaplétat do debat kdo s kým peče a nepeče...peču se sama. No zrovna vlastně jen koláč.
Samozřejmě na tom nic zlýho není :)… a neboj, žádný diskuze kdo s kym peče :D jen sem zmínil důvod proč si myslím, že je to proti mě... ale koláč bych si dal
Omlouvám se Magnunikovi za to jak jsem mu překazil jeho básnickou tvorbu. Úmyslem bylo si do něj rýpnout a pak celý příspěvek z editovat a vložit tam další řádek básně. Nezdařilo se, asi to nebylo tak vtipné jak jsem si sám myslel. Raději se budu držet pravidla.. 5x měř jednou řež.
George píše:heh, náhodou se někdo nevyznáte ve hraní C&C: Red Alert2 přes hamachi co?
zdar pane no to je problém protože to jde hrát jen přes IPX/SPX protokol
taky bych si jinak strašně rád pářnul :)
edit: on je problém to rozchodit normálně ve fizycké síti :) jaj fyzické
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
George píše:heh, náhodou se někdo nevyznáte ve hraní C&C: Red Alert2 přes hamachi co?
Aha, tak problém vyřešen, jde to, ale musíš mít verzi ham přesně 1.0.1.5, tahle verze to podporuje, právě odskoušeno :) pařil bych doteď kdyby mě to nenapsalo chybu a nespadlo.. to je další problém, ale myslím, že to už tak hrozný nebude.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Aha, tak problém vyřešen, jde to, ale musíš mít verzi ham přesně 1.0.1.5, tahle verze to podporuje, právě odskoušeno :) pařil bych doteď kdyby mě to nenapsalo chybu a nespadlo.. to je další problém, ale myslím, že to už tak hrozný nebude.
tak to je skvělé někdy nainstaluji RA2 a zapařím s kámošem...možná ti dám vědět ve více lidí větší řežba
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tomyn píše:
tak to je skvělé někdy nainstaluji RA2 a zapařím s kámošem...možná ti dám vědět ve více lidí větší řežba
zabíjačkovej guláš to je ale jeden z nejlepších vynálezů lidstva
George píše:
A já myslel, že nejlepší vynález lictva je tranzistor. :)
Ne ne, gumová kachnička
Největší vynález lidstva je bezesporu náboženství
největší vynález jest písmo
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
nejdřív bylo písmo, pak to teprve pochc.. posvětily
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar