Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za včerejšek všem zúčastněným. Čekal jsem hodně, ale tohle předčilo vše. Kupa smíchu (někdy zoufalého), dramatu, dilemat i adrenalinu a to všechno pod jednou pokličkou. Byli jste všichni skvělí a tohle byl koncert, který se často nevidí. :clap: :clover:

Především smekám před Piti za přípravu jeviště a hraní na něm a dirigování zároveň.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Chtěl bych poděkovat všem hráčům, se kterýma jsem měl kdy co dočinění. Opravdu jsem moc rád, že jsem s vámi všemi měl možnost hrát a prožívat všechno možné. Říkám to převelice nerad, ale poslední dobou sem EQ situací dosti znechucen (až na pár dobrých výjimek, který sem si i přesto užil) a už na ní nemám moc náladu ani chuť. Chci poděkovat taky všem DM/DS, se kterýma jsem kdy hrál. Občas to bylo hořký, ale bylo to fajn. Jmenovitě bych chtěl poděkovat hlavně jedné osobě - Tuxikovi. Když jsem s EQ začínal, a Safira se s Elorfinem poznala (tehdy myslím..eště..na 2. lvlu, slabá, křehká) a i já jako hráč jsem byl dost neohrabaný a nezkušený, držel při mě. Nezavrhnul mě. Dost jsem si hru s ním užil, často jsem se nadmíru bavil. A i přesto, že v intimnějších scénkách jsem hru spíš odflakoval nebo to nehrál dobře (nedokázal jsem se do Safiry tolik vžít no :biggrin: ) se na Safiru nevykašlal. Postupem času rostla, vzkvétala, já jako hráč nabil nových zkušeností a moudrostí a začal jsem si hru s vámi všemi jak se patří vychutnávat. Nezapomenu na to. Nevím, jestli se eště někdy připojím, podle nálady, možná časem až se to trochu uklidní. :shades:
Tímto se s EQ (prozatím?) loučím a eště jednou převelice dík!
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Vugi
Kontaktovat uživatele:

thx

Příspěvek od Vugi »

Chtěl bych moc a moc poděkovat Balrogovy za jeho hraní Alkaran (mám u ní pocit že storpocentě žije), od té doby co se sní moje postava stýká mě to přímo nutí každý večer se na EQ vracet ! :clover: *smeká klobouk*
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Díky za úžasný včerejšek. Původně jsem nechtěl strávit příliš času hrou, ale všéchno co se odehrálo, ty zvraty, narychlo připravené opékání, jedna postava ze které už asi Amelii bude naskakovat vždycky husí kůže… Díky Cyberovi a neméně všem zůčastněným, kteří se přičinili k dokonalé atmosféře která včerejšek provázela.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky aktérům dnešní cesty do Drehanu. Zmatenému půlčíkovi, pohádkářskému pijákovi, trochu tupějšímu válečníkovi a jedné vystrašené udivené elfce, dále lesním duchům a elfímu skoro duchovi :bleh: :clover:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

DÍKY! Dneska to byl nádherný "dárek" :clover:
Kraki Skengdrang
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Diky Artovi za vcerejsek a trpelivost par poslednich dnu, vsem kteri me na srazu dotlacili k tomu to zkusit diky cemuz mne EQ opet chytla a bavi jako uz dlouhou dobu ne a doufam ze dlouho jeste bude. Dik.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Také bych chtěl poděkovat všem co s tím mají co dělat za to, že se v městské stráži začalo něco dít.
Také báječné zahrání horkokrevého trpaslíka, on už bude vědět... :bigwink:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Já bych chtěla poděkovat DM a Zelgovi za polední zpestření :smile: :yes:

//za následný odlog se omlouvám, byl nutný :ermm:
Rina
Donie
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já bych chtěl poděkovat za splnění Serinova snu a báječný let nad deskou.. Je to neskutečně vymakané, klobouk dolů.. :clapping:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Kat za dnešní obchodování, přišlo mi stylové jet do Tirianu za obchodem "na otočku" a vůbec ty v ěci okolo... :)
Kraki Skengdrang
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Díky jednomu nejmenovanému WB za to, že nezapomněl ošetřit teplotní odolnosti i pro … no, proč to neříct.. epické podoby. O to větší dík, že to je v současné chvíli práce jen pro jednu postavu :biggrin:

Diky, je to supr :clover:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
anurin

Příspěvek od anurin »

Chtěl bych poděkovat za skvělou nevšední hru Albře... a pak i těm dvoum pomocníkům ( jednomu bejčkovi a pak koboldovi) .. no a na konec Nat a jejím bodyguardům... skvěle jsme se přátelsky poplácali po zádech *drží se bolestně za žebra* :bigwink:
Pavel Urban

Dnes se toho moc neudálo, ale co bylo, to bylo dechberoucí. Zíral jsem jak Din. Díky. :dribble: :thumbup: :clover: :clover: :clover:
The cup is full.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Roranovi a Albře za velikou výpravu za hruškama :))
Kraki Skengdrang
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky knězi Bardovi za jeho velkolepé komediální představení a všem zúčastněným divákům/hercům :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pavel Urban

Díky za strážnické oživení (snad jsme nic důležitého nepřerušili) a všem účastníkům toho dnešního malého vymítání.
The cup is full.
anurin

Příspěvek od anurin »

Velké díky Albře... pak Abdulovi a hruškám... no a v neposlední řadě za ohromující setkání s Hromvalem. Válel jsem se smíchy. Bylo to více než dokonalé. To je tak když potkáte trpaslíka v trnkách a ještě je u toho vaše žena. :megalol:

a nakonec noční hře jednoho.. možná až příliš sprostého trpaslíka, možná bych některá slova vypustil, na EQ se nehodí ale jinak hra byla pěkná.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

anurin píše:Velké díky Albře... pak Abdulovi a hruškám... no a v neposlední řadě za ohromující setkání s Hromvalem. Válel jsem se smíchy. Bylo to více než dokonalé. To je tak když potkáte trpaslíka v trnkách a ještě je u toho vaše žena. :megalol:

a nakonec noční hře jednoho.. možná až příliš sprostého trpaslíka, možná bych některá slova vypustil, na EQ se nehodí ale jinak hra byla pěkná.
díky také za tu noční hru, udělali jste mi opravdu radost, už sem myslel že se zblázním a se na to dnes vykašlu...díky roranovi že zaujal mou postavu výdělkem jinak bych s ním musel jíti dále, jinak se omlouvám za tak sprostého zmetka :smile: ale víš jak on musí být (char4) a nejen tak měl jsem ho tak naplánovaného, ale jak mě Albra řekla po tellu měl bych to spíše dělat jinak aby to vyznělo více vtipně a ne tak sprostě, jinak si ho mohu hrát jen po 22 hodině :)

p.s. sprosté věci se tu už asi řešili co muže a co ne, ale nevím kde, a občas mi něco i ujede pro umocnění situace :blush:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Pavel Urban píše:Díky za strážnické oživení (snad jsme nic důležitého nepřerušili) a všem účastníkům toho dnešního malého vymítání.
V poho :clover: V tu chvili jsem ponekud nestihal a byl na trech mistech najednou :smile:
Odpovědět