Trpasličí zbroje v Tirianu
Moderátor: Dungeon Master
Trpasličí zbroje v Tirianu
V Tirianu lze koupit hodně trpasličích zbrojí. Má to IC opodstatnění? Funguje tady dovoz z Hag Hargolu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trpasličí zbroje v Tirianu
Určitě funguje. Trpaslíci mají snahu ovládnout železnou ekonomikou celou DeskuJezura píše:V Tirianu lze koupit hodně trpasličích zbrojí. Má to IC opodstatnění? Funguje tady dovoz z Hag Hargolu?

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Hihi, timto upozornuji trpasliky na fakt, ze napric tomu, ze tolkienovi trpasliky se staraji jen o sebe, nesnasi elfy (coz je z historickych duvodu, neni to vrozena vlastnost) a nosi vousy (tohle snad ani z tolkiena neni :) ), tak bezny trpaslik na desce muze byt podnikavy, mit rad elfy pripadne nemit fous :)
A jestli na to budete reagovat, tak se chytnete toho, ze deskovy trpaslik muze byt jiny nez trpaslik znamy jinde a ne toho, ze trpaslik bez fousu neni trpaslik. Dik ;)
A jestli na to budete reagovat, tak se chytnete toho, ze deskovy trpaslik muze byt jiny nez trpaslik znamy jinde a ne toho, ze trpaslik bez fousu neni trpaslik. Dik ;)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
Zkus si trpaslíka bez vousu založit v Hag Hargolu...
Ale ne, nikomu svůj vzor trpaslíka OOC vnucovat nebudu. Jsem proto, aby se Equilibrii zakládaly postavy originální, trpaslíky nevyjímaje. Nicméně je dobře, že za krátkou dobu fungování Equilibrie se trpasličí kultura v Železné říši stihla utvořit (přirozeně s velkým podílem předchozí práce Onyxe) a dokonce je i IC zdokumentovaná...
btw: Můj vzor trpasličí kultury tomu Tolkienovskému moc neodpovídá.

Ale ne, nikomu svůj vzor trpaslíka OOC vnucovat nebudu. Jsem proto, aby se Equilibrii zakládaly postavy originální, trpaslíky nevyjímaje. Nicméně je dobře, že za krátkou dobu fungování Equilibrie se trpasličí kultura v Železné říši stihla utvořit (přirozeně s velkým podílem předchozí práce Onyxe) a dokonce je i IC zdokumentovaná...
btw: Můj vzor trpasličí kultury tomu Tolkienovskému moc neodpovídá.
K těm trpošum:Je pravda že nesnašenlivost elfů je jen s historických důvodu v tolkiemových knihách ale naprosta většina fantasy knih,her A světů(Třeba Forgotten Realms ve kterem se odehráva NWN) s toho čerpá a ta nesnášenlivost se ve většině případů přenesla... Stejně tak bych mohl říct že Drov je bytost s Forgotten Realms ale i v jiných světech se Temnému elfovi říka Drov a postavy co za něj hrají sou v naproste většině zlé...Muj vzor trpaslíka je z knih jako třeba Křivé ostří a zaklínač(Kde trpoši mluví krásně valašsky
) Proto hraju trpoše takového jakého ho znám s knih.