Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
hah nojo není nad práci doma až na ty termíny :) no nebaví mě už makat jdu na EQ 

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Re: re
Myslis ze me daj podporu? Nebud naivni jedine co na me plati stat je litr socialni zdravotni ze kteryho plati duchodce...Vugi píše:Wendigo píše:O sladka nezamestnanosti ;]aspoň vim kam jde 30proc mého platu
Ale ja udelam sem tam nejakou grafiku a tak a za jidlo a cigara jsou to tak dva tri litry mesicne, byt mam zadarmo vcertne energii takze neresim ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
to se tak někdo máWendigo píše:Myslis ze me daj podporu? Nebud naivni jedine co na me plati stat je litr socialni zdravotni ze kteryho plati duchodce...Vugi píše:Wendigo píše:O sladka nezamestnanosti ;]aspoň vim kam jde 30proc mého platu
Ale ja udelam sem tam nejakou grafiku a tak a za jidlo a cigara jsou to tak dva tri litry mesicne, byt mam zadarmo vcertne energii takze neresim ;]

dneska jsem hluboce v depce

Rina
Donie
Donie
-
- Kontaktovat uživatele:
http://aktualne.centrum.cz/video/?id=223561
hmm...dost zajímavý video... no, možná vám to bude jedno, ale zažil sem něco podobnýho na vlastní kůži když sem byl před dvoma rokama v anglii...byl sem v Bratfordu (je tam na konci videa zmíněnej)
hmm...dost zajímavý video... no, možná vám to bude jedno, ale zažil sem něco podobnýho na vlastní kůži když sem byl před dvoma rokama v anglii...byl sem v Bratfordu (je tam na konci videa zmíněnej)
-
- Kontaktovat uživatele:
zajímalo by mě, nakolik se tomu dá věřitmagnumik píše:http://aktualne.centrum.cz/video/?id=223561
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud věříš mě, tak říkám... jednoho člověka kterej tak otročil a neviděl ani penny jsem potkal, když u nás začal bydlet (a že si moc nepolepšil). Snažil se i utýct, ale když šel pěšky po dálnici směrem na jih, tak ho vzali policajti zase zpátky do Bratfordu... Já taky pár dní dělal na šichtě, za kterou sem neviděl ani korunu, dokud sem nezačal protestovat...a jelikož sme "naštěstí" byli pod jinýma podvodníkama, kteří nebyli zas tak otrokáři, ale spíš...dej sem prachy a my "všechno zařídíme" a pak se furt nic nedělo, práce nikde a pak se přestali ozývat...a co vim, tak s pasama se těžce obchoduje... jedna holka co tam s nama byla, tak když si našla práci a chtěla si zařídit National Insurance Number, tak zjistila, že už na ni tohle pojištění někdo zhotovil...OneHeart píše:zajímalo by mě, nakolik se tomu dá věřit
njn, ne vždycky se zadaříOneHeart píše:pátek?!maliarda píše:
Rina
Donie
Donie
-
- Kontaktovat uživatele:
take it easy. Může být i hůřmaliarda píše:njn, ne vždycky se zadaříOneHeart píše:pátek?!maliarda píše:

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, třeba kdyby se z Obamy vyklubal nějakej neskutečnej magorOneHeart píše:take it easy. Může být i hůř

hmm...tak jak bysme ti pomohli...hmm... co třebaa... TOHLE! http://cz.youtube.com/watch?v=k-6wcqU3i … re=relatedmaliarda píše:dneska jsem hluboce v depce

OneHeart píše:take it easy. Může být i hůřmaliarda píše:njn, ne vždycky se zadaříOneHeart píše: pátek?!

Rina
Donie
Donie
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš umytím okna zvýšil kdysi kvalitu svého wi-fi připojení 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
sem chudej a nemocnej ale nevadí brzo umřu
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel