Tahle fotka zanechala hluboký dojem.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Vcelku zbytečné, ostatně jsem ti nevykal .)OneHeart píše:edit: a můžeš mi tykat
Svět bohužel není plyšovej. Je dobrý si to uvědomit.anurin píše:Jsou fotky na které bych dal jen link a napsal tam malé varování. Né každý tu fotku s nadějí může vidět a lehce zkousnout.OneHeart píše:Jen špatně zvolené slovo. Fotky/obrázky, které nějakým způsobem zanechaly hluboký dojem.Gran píše:Ehm, tomu říkáte "parádní"?
edit: a můžeš mi tykat
Heh, myslim že se známe natolik dobře, že víš snad dost dobře... že si uvědomuju rozdíl mezi plyšem a realitou. Chtěl jsem ti naznačit, že by bylo dobré brát ohledy na lidi, kteří takové fotky nemusí zkousnout.…OneHeart píše:Svět bohužel není plyšovej. Je dobrý si to uvědomit.anurin píše:Jsou fotky na které bych dal jen link a napsal tam malé varování. Né každý tu fotku s nadějí může vidět a lehce zkousnout.OneHeart píše: Jen špatně zvolené slovo. Fotky/obrázky, které nějakým způsobem zanechaly hluboký dojem.
edit: a můžeš mi tykat
Lhostejnost smrdí!
Promiň, na to jsem nemohla nereagovat. Tak zaprvé : lhostejno nám není, ale když z toho pak máš ještě hodinu zimomřavky a je ti zle od žaludku, protože vcelku dobře tušíš jak se ten člověk na obrázku cejtí, byl bys toho docela rád ušetřen, nebo před tím alespoň varován.OneHeart píše:Jasně soráč. Dáme si nohy do lavóru s horkou vodou, uvaříme další kafčo.
Zavřeme spokojeně oči a spokojeně zapomenem, že nám jinde právě za tuhle lhostejnost spílají.
Jó život je krásný...
(...škoda, že né každej)
/už žádnej OT prosím
Může mi někdo vysvětlit, co je na tomhle obrázku tak strašnýho ? Není to fotografie, a ani na něm nejsou lidské těla pořádně na sračky, tak co proti tomu může někdo mít ? Že poukazuje na nesmyslnost války ? Ať se na mě nikdo nezlobí, ale kritizovat obrázek s tak pěkně podanou myšlenkou k zamyšlení může jenom ignorant.OneHeart píše:Varování! Následující obrázej je citově negativní až brutální.
Kambodža - Bolest bez hranic
http://adsoftheworld.com/files/images/painCAMBODIA.jpg
Edit Labir: Upraveno jako link a přidáno varování.