Tak už je téměř jisté, že nedorazím. Možná se mi to ještě na poslední chvíli rozleží v hlavě a přinutím se na to místo odcestovat. Každopádně si to tam užijte.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Tomyn píše:já se také nezůčastním z důvodu finanční slabiny počítal jsem že dostannu víc než jsem dostal a to jen z důvodu nevyrovnaných stahů z učetní moc mě to mrzí chtěl bych vás všechny poznat a pobavit se s vámi a ty parchanty co rádi flejmují srovnat osobně do latě
Klidně někoho mužu založit to neni vubec problém
já budu možná potřebovat
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Tomyn píše:já se také nezůčastním z důvodu finanční slabiny počítal jsem že dostannu víc než jsem dostal a to jen z důvodu nevyrovnaných stahů z učetní moc mě to mrzí chtěl bych vás všechny poznat a pobavit se s vámi a ty parchanty co rádi flejmují srovnat osobně do latě
Klidně někoho mužu založit to neni vubec problém
já budu možná potřebovat
to bych rád ale nerad si půjčuji peníze a kor když jde o chlastačku ne rád bych ale bohužel a už sem si naplánoval v sobotu teda já ne ani tak ale s bratrem jsme se dohodli že budeme pokračovat vě stavbě dílny
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Mělo by to být přímo "Equilibrie", pokud to budete vyslovovat víc jako "Ekvilibrie", jak si to slečna servírka napsala do notýsku, šance na porozumění se asi zlepší :D
Jinak si myslím, že pokud slezete podle mého návodu do správné místnosti, tak se tam už nějak dohodnete, že ta velká rezervace je pro vás.