Pojmenovat klice v hostinci?

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Pojmenovat klice v hostinci?

Příspěvek od Alcatraz »

je to jen drobnost. Tuhle sem mel 2 a nevedel sem kterej je kterej. Je to moc tezky? Jestli jo, tak je to zbytecny.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Spíš bych zavedl to že by ty klíče po použití zmiznuly. Už sem mi 2x stalo to že sem tak šel a v lokaci leželo na zemi asi 15 klíču :angry:
Wanting something does not give you the right to have it.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Arto píše:Spíš bych zavedl to že by ty klíče po použití zmiznuly. Už sem mi 2x stalo to že sem tak šel a v lokaci leželo na zemi asi 15 klíču :angry:
mozná něketří netušej, jak funguje vodpadkovej koš... :huh1:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Jo takovým lidem patří... :slap:
Wanting something does not give you the right to have it.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ehm. Ten klíč jde použít. "Use item" a pak vypíše jaká hospoda, kde, jaký pokoj a kdy to vyprší. A když přijdeš znova do té hospy tak se ti ztratí klíče co jsou prošlé.

Apropo změnit název předmětu nelze v enginu. Proto tohle řešení.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Lumpin
Kontaktovat uživatele:

vykrdani pokoju

Příspěvek od Lumpin »

me spis napadlo, jestli by se nedali pokoje v hostinci otvirat skillem, dali by se tam okradat postavy ve spanku a tak.… a taky bych se moh vychrapat zadarmo :) ale je jasny ze by tam musela bejt velka past, aby to nezvlad kazdej lempl.…. treba 36 aby to dal jenom zlodej :biggrin:
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Labir píše:Ehm. Ten klíč jde použít. "Use item" a pak vypíše jaká hospoda, kde, jaký pokoj a kdy to vyprší. A když přijdeš znova do té hospy tak se ti ztratí klíče co jsou prošlé.
Co jsem to zkoušel naposled, tak to ukázalo všechno, jen to číslo pokoje ne. :no:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ikkie píše:
Labir píše:Ehm. Ten klíč jde použít. "Use item" a pak vypíše jaká hospoda, kde, jaký pokoj a kdy to vyprší. A když přijdeš znova do té hospy tak se ti ztratí klíče co jsou prošlé.
Co jsem to zkoušel naposled, tak to ukázalo všechno, jen to číslo pokoje ne. :no:
Číslo pokoje tam není to je fakt, jsem se spletl. :smile:
Ale s patchem 1.67 uvažuji, že se klíč bude jmenovat podle hospody (už jde přejmenovávat věci, placeably a NPC). S číslem pokoje je to horší, to tam asi nebude nikdy, protože systémově ho hostinský nezná (má jiné indexování aby bylo možné pronajmout jeden pokoj např. na tři různě dlouhé doby).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno