Grombald rozmlátí hubu všem :))) Což se mi líbí :)Ikkie píše:Dostal mě Grombald, který se vrhnul v Hargolské aréně proti dvěma silným trpaslíkům na podobné úrovni a kterému jsem s mým trpaslíkem slíbil pomoc v případě, že by ho ti dva už fakt ničili. V tu chvíli jsem ale ještě netušil, že budu muset nakonec já pomáhat těm dvěma. A i přesto Grombald všem rozmlátil huby :) A taky jsem rád za poučení, které z toho vzniklo.
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Kraki Skengdrang
*spadla mu brada*Jon píše:Grombald rozmlátí hubu všem :))) Což se mi líbí :)Ikkie píše:Dostal mě Grombald, který se vrhnul v Hargolské aréně proti dvěma silným trpaslíkům na podobné úrovni a kterému jsem s mým trpaslíkem slíbil pomoc v případě, že by ho ti dva už fakt ničili. V tu chvíli jsem ale ještě netušil, že budu muset nakonec já pomáhat těm dvěma. A i přesto Grombald všem rozmlátil huby :) A taky jsem rád za poučení, které z toho vzniklo.
když Brumla po pitce umřel hlady když spal
korva vlastně to nebolo vtipné 

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
*Začne se červenat*anurin píše:*spadla mu brada*Jon píše:Grombald rozmlátí hubu všem :))) Což se mi líbí :)Ikkie píše:Dostal mě Grombald, který se vrhnul v Hargolské aréně proti dvěma silným trpaslíkům na podobné úrovni a kterému jsem s mým trpaslíkem slíbil pomoc v případě, že by ho ti dva už fakt ničili. V tu chvíli jsem ale ještě netušil, že budu muset nakonec já pomáhat těm dvěma. A i přesto Grombald všem rozmlátil huby :) A taky jsem rád za poučení, které z toho vzniklo.
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten dodatek mě dostal xDTomyn píše:když Brumla po pitce umřel hlady když spalkorva vlastně to nebolo vtipné
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Je to trochu starší, ale dneska sem si na to vzpomněl..
Tenkrát na ostrově...
W:Hezká zbroj Govane..*usměje se*
G:Děk*bouchne se hrdě do prsou*Brašská práca.
W tell://Vole máš na sobě slipy:DD
Běhal jsem tak asi půl hodiny po ostrově
Tenkrát na ostrově...
W:Hezká zbroj Govane..*usměje se*
G:Děk*bouchne se hrdě do prsou*Brašská práca.
W tell://Vole máš na sobě slipy:DD
Běhal jsem tak asi půl hodiny po ostrově

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
gnomka a trp = děti possible?
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
no pokud chceš vhodnou barvu pokožky v pastelových barvách, ocas či chapadla s chobotem, je vhodné zapojit do reprodukce MUNIanurin píše:labir píše:Kdokoliv + cokoliv +magie = cosiTomyn píše:gnomka a trp = děti possible?
IC kontaktuj MUNI.MUNI, já osobně bych šel za knězem nebo druidy. Zkusil bych bylinky... že by zrovna MUNI
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!