Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

radar je kravina zmrdi politici kde je to slibované referendum :angry:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Já tedy doufám že referendum nebude. Tak silně jako "zmrdi" bych se nevyjadřoval. Česká republika musí ukázat, s kým "peče" - s Uniíí a s NATO. Jednou sjme spojenci tak pro to spojenectví musíme něco udělat. To, že okolí radaru bude americké území a že bude radar chránit primárně Ameriku je obyčejná propaganda. Všimněte si, prosím, že radar vadí hlavně Rusku, a to zejména proto, že Rusové považují naši republiku stále za svou "sféru vlivu". Chyba. Kritizují výstavbu OBRANNÉHO zařízení daleko za jejich hranicemi - co je jim do toho? Komu ten radar vadí? To, že je u Petěrsburgu nově vystavěná obrovská raketová základna vybavená jadernými hlavicemi nikoho neznepokojuje? Čecháčci...
Kraki Skengdrang
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Jon píše:Já tedy doufám že referendum nebude. Tak silně jako "zmrdi" bych se nevyjadřoval. Česká republika musí ukázat, s kým "peče" - s Uniíí a s NATO. Jednou sjme spojenci tak pro to spojenectví musíme něco udělat. To, že okolí radaru bude americké území a že bude radar chránit primárně Ameriku je obyčejná propaganda. Všimněte si, prosím, že radar vadí hlavně Rusku, a to zejména proto, že Rusové považují naši republiku stále za svou "sféru vlivu". Chyba. Kritizují výstavbu OBRANNÉHO zařízení daleko za jejich hranicemi - co je jim do toho? Komu ten radar vadí? To, že je u Petěrsburgu nově vystavěná obrovská raketová základna vybavená jadernými hlavicemi nikoho neznepokojuje? Čecháčci...
Čistě teoterticky... jít do nás opětovně Rusko tak se na nás opětovně spojenci vyserou !! :crazy:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Jon
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Jon »

Vugi píše:Čistě teoterticky... jít do nás opětovně Rusko tak se na nás opětovně spojenci vyserou !! :crazy:
A tenhle komplex máš odkud? Ted´ už to není tak jednoduché jako v 38/39. Jsou tu silnější politické vazby. Právě díky Unii, NATO a OSN. Mimo jiné, teď už je Německo, navzdory veškerým národním komplexům, naším spojencem. A Německo byl stát, kvůli kterému nechtěly jít Anglie a Francie do války... asi takhle. Je třeba vidět historický kontext. Situace je jiná, tohle je nová Evropa, ne ta, kterou znáš z dějepisu.
Kraki Skengdrang
drake127

Příspěvek od drake127 »

Víte, jaký je rozdíl mezi českou a ruskou armádou?
Žádný, obě jsou za dva dny v Praze.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

s umístěním radaru já osobně souhlasím, leč ne s tímhle typem, ale to sem nepatří podle studie jednoho frajera, nemůžu si vzpomenout na jméno každopádně s nim byl rozhovor v reflexu, je radarovej systém tak jak je nyní navrhovanej neučinej.
Druhá věc je že at chceme či ne je naše armáda stále závislá na Rusku, o tom co tam prohlašuje medvěděv se bavit nemusíme stačí vypíchnout ne rozpuštění raketového pluku ale jeho umístění blíž polským hranicíma posílení. Že by to bylo tím že polsko přechází na americký výzbrojový systém??
Třetí a poslední věc je ta že bychom měli ukázat na čí straně stojíme to je fakt. Budme rádi že dnes máme alespon možnost vybrat si jestli jo nebo jo až za půl roku.
Dřív se nikdo na nic neptal prostě přišli postavili obsadili odebrali zastřelili zakopali oloupali a já nevim co ještě a nikdo se nikoho na nic neptal.
Museli jsme držet hubu a krok, ted musíme držet jen krok a je na nás jestli s tím komu můžeme chvíli říkat že to tak není, nebo s tím který se nás na tohle ptát nebude.
Svět bude vždycky jenom modročervenej.
a červenej flek si na občasný modrý tupky už asi i zvykl. Nesmíme ale přestávat být ostražití k náznakům
novodobého "Chruščova"

edit: ještě doplnění, pokud naše rádoby armáda nepřezbrojí na nějakej ten jinej neruskej systém, tak když pude do tuhýho tak za dva dny vystřílíme munici a nebudeme mít nikoho kdo nám dodá kompatibilní,
můžeme po nich házet tak akorát suroviny na výrobu tuzemáku
PODPIS
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

radar je k ničemu a mě štve nejvíc že u nás politici jen slibujou a lžou, v téhle situaci všichni mluvili že bude referendum a kde je...nikde...dělají si tu co chtějí a kašlou na předvolební sliby a jsou absolutně bez zodpovědnosti...v austrálii by už byly za katrem za ty špíny co jich tu hafo udělalo

kašlu na politiku...to bych musel mít právo zabíjet...
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

To byl opravdu podnětný příspěvek.

Je třeba si uvědomit, kdy je vhodné referendum použít a kdy ne.
Kraki Skengdrang
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

nezajímá...toto...jde o to že všichni říkali že bude a pak nebylo, a to není jen o radaru...prostě o nás bez nás..přístup který mě silně irituje
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Tomyn píše:nezajímá...toto...jde o to že všichni říkali že bude a pak nebylo, a to není jen o radaru...prostě o nás bez nás..přístup který mě silně irituje
O nás bez nás... ach jo, další národní komplex.

Kdo to říkal? Já si žádných volebních slibů o referendu nevšiml.
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tomyn píše:
Uvažuješ o kariéře politika, že bys to změnil?
Naposledy upravil(a) Braenn dne 28. 11. 2008 15.47, celkem upraveno 1 x.
anurin

Příspěvek od anurin »

Braenn píše:
Tomyn píše:nezajímá...toto...jde o to že všichni říkali že bude a pak nebylo, a to není jen o radaru...prostě o nás bez nás..přístup který mě silně irituje
To skoro zní jako kdyby ses politiků zastávala.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

anurin píše:
Braenn píše:
ne, já myslím že to zní jako když se navážím do Tomyna :bigwink:
Jaké štěstí že máme demokracii, že to s tou politikou může vzít i vážně, hm?
anurin

Příspěvek od anurin »

Braenn píše:
anurin píše:
Braenn píše: Uvažuješ o kariéře politika, že bys to změnil?
ne, já myslím že to zní jako když se navážím do Tomyna :bigwink:
To taky... ale vesměs má pravdu, politika v čechách je hrozná prasárna. Snad se jich nezastáváš.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Pravda, pravda, každej nadává, ale že by něco zkusil udělat...?
Kraki Skengdrang
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

anurin píše:To taky... ale vesměs má pravdu, politika v čechách je hrozná prasárna. Snad se jich nezastáváš.
No, pravda, politická scéna tady je katastrofální, ale jsou i rozumní lidé, kterých je záhodno se zastat :Schwarzenberg, Pithart, Kalousek...
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:Pravda, pravda, každej nadává, ale že by něco zkusil udělat...?
Počkej, to že nezkusim nic udělat znamená že nemohu nesouhlasit? Podívej se na ty politiky jak se chovaj. Je to prasárna. Zas na druhou stranu je to mnohdy nevděčná práce.…. ale tím tvým pravda pravda.. *kroutí hlavou*. Konstatuju fakt, neříkám že já jsem vyvolený abych to změnil.… :angry:
Naposledy upravil(a) anurin dne 28. 11. 2008 15.55, celkem upraveno 1 x.
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:
anurin píše:To taky... ale vesměs má pravdu, politika v čechách je hrozná prasárna. Snad se jich nezastáváš.
No, pravda, politická scéna tady je katastrofální, ale jsou i rozumní lidé, kterých je záhodno se zastat :Schwarzenberg, Pithart, Kalousek...
Mluvim o Globálu, ne o jednotlivcích.. Já třeba doufám že Bém se dostane do čela ODS, už je mi z pana Topolánka na blití..
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Nemusíš být zrovna vyvolenej, ale lidi co jen nadávaj a při tom vevědí nic do hloubky, protože jim to stačí tak, jak jim to naservírují média, zase iritujou mě. Něco se ti nelíbí? Napiš stížnost. Chceš něco změnit? Udělej petici. Nechce se ti dělat vlastní? Přidej se k nějaký co už byla vytvořená. Choď na demonstrace, když se ti něco nelíbí. Piš články do novin, odůvodni si to všechno pěkně rozumnými argumenty. A pak můžeš nadávat :)

O tom, že je tam plno prasat se samozřejmě nepřu, ale je třeba uvědomit si, že svoboda a demokracie holt něco stojí - tohle jsou ty obětiny na jeí oltář :P
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:Nemusíš být zrovna vyvolenej, ale lidi co jen nadávaj a při tom vevědí nic do hloubky, protože jim to stačí tak, jak jim to naservírují média, zase iritujou mě. Něco se ti nelíbí? Napiš stížnost. Chceš něco změnit? Udělej petici. Nechce se ti dělat vlastní? Přidej se k nějaký co už byla vytvořená. Choď na demonstrace, když se ti něco nelíbí. Piš články do novin, odůvodni si to všechno pěkně rozumnými argumenty. A pak můžeš nadávat :)

O tom, že je tam plno prasat se samozřejmě nepřu, ale je třeba uvědomit si, že svoboda ademokracie holt něco stojí - tohle jsou ty obětiny na ten oltář :P
A schválíš mi prosím tě i toto? Ser na politiku a raději se tím nezabývej. Žij a užívej života... Kdyby jo, byl bych ti vděčný. Né každý se politikou zabývá a né každý chodí demonstrovat. Vyjádřit nesouhlas může kdokoliv... a nemusí psát články a nemusí se snažit cokoliv změnit. Už to že jde volit.. tak myslím že je dostačující. Kdybych volit nešel a nadával.. tak je to něco jiného. Tvůj pohled je podle mě až moc extrémistický,.
Odpovědět