Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Politika v čechách je hnusná, hm.. a tak mi dej příklad, nějakého toho ideálního státu nebo říše co kdy fungoval, kdy byla politika hezká, politici oblíbení a spravedliví, prostě vůči komu je teda ta naše tak mizerná? (a neříkám že není:)
anurin

Příspěvek od anurin »

Braenn píše:(a neříkám že není:)
Pak nevím proč chceš příklad, když neříkáš že to tak není :bigwink: Pro mě osobně je politika v čechách dost uchylná, co vše politikům prochází a tak. Když to vemu z globálu tak bych byl pro Anglii ( a vim že to není demokracie) kupříkladu. Ale pravda, nejen u nás ale i na Taiwanu a všude možně jinde si politici dělají co chtěj...
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

anurin píše:A schválíš mi prosím tě i toto? Ser na politiku a raději se tím nezabývej. Žij a užívej života...
Proč bych ti to schvaloval? Někdo má rád holky, jiný vdolky. Mě například politika zajímá, studuju ji a nepřímo mě živí :)
anurin píše:Tvůj pohled je podle mě až moc extrémistický
Hm, takhle bych to zrovna nenazýval, ale dejme tomu, že mám na tuhle problematiku prostě odlišný pohled.
Kraki Skengdrang
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

anurin píše:Pak nevím proč chceš příklad, když neříkáš že to tak není :bigwink: Pro mě osobně je politika v čechách dost uchylná, co vše politikům prochází a tak. Když to vemu z globálu tak bych byl pro Anglii ( a vim že to není demokracie) kupříkladu. Ale pravda, nejen u nás ale i na Taiwanu a všude možně jinde si politici dělají co chtěj...
Uhh... no říct o Anglii že není demokratická, to je hodně silný kafe :)

Prasárny jsou všude stejný, jen to tak nevnímáš protože ty "cizí" prasárny, pokud nejsou opravdu epických rozměrů, tady v Čechách nikoho nezajímají a tak se o nich informuje jen málo, pokud vůbec.

Ideálním státem z hlediska politiků a jejich férovosti může být například Lichtenštejnsko, kde má každý politik ke svému civilnímu povolání nějakou funkci, za kterou nedostává zaplaceno - takže politika je tam pro lidi, které zajímá a je to velice prestižní zležitost. Na druhou stranu, to se to tvoří takové zřízení v zemi, která má tolik obyvatel jako tři paneláky na sídlišti :)
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:
anurin píše:A schválíš mi prosím tě i toto? Ser na politiku a raději se tím nezabývej. Žij a užívej života...
Proč bych ti to schvaloval? Někdo má rád holky, jiný vdolky. Mě například politika zajímá, studuju ji a nepřímo mě živí :)
Zkus spíš ty holky :bleh: a ve stáří vdolky.

Jojo, tohle chápu, mě prostě nezajímá a mám k tomu důvody. Takhle, nezajímá mě jen z části. Neotáčím se zády ale kroutim hlavou nad některýma politikama a nad tím jak to tu chodí. Ale pravda, politika mě neživí, já se živím sám ( nepochop to zle, já vim že tuneluješ neúmyslně ) :bigwink:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

No, to že mě živí... taky se živím sám a nic netuneluju :biggrin: Nicméně rozhlas je rozhlas, a politické komentáře bez politiky nenapíšeš :D
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:
Uhh... no říct o Anglii že není demokratická, to je hodně silný kafe :)
:blink: ty vole ( pardon za ten výraz ) a já se bál, že když nenapíšu že to není demokracie tak mě tu někdo ukamenuje. A ono se tak děje i tak. :megalol: Měl jsem na mysli že je to monarchie. Sice novodobá, kde vládne parlament a královna.……. *do ztracena*
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Se ti Jone divím, přiznávat se k politice v zemi, kde má vyhazování z oken hluboko zakořeněnou tradici :bleh:
anurin

Příspěvek od anurin »

Braenn píše:Se ti Jone divím, přiznávat se k politice v zemi, kde má vyhazování z oken hluboko zakořeněnou tradici :bleh:

Zase jen vyhrožuje... :no: Velká pusa a skutek utek :hanged2:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

anurin píše:
Braenn píše:Se ti Jone divím, přiznávat se k politice v zemi, kde má vyhazování z oken hluboko zakořeněnou tradici :bleh:
ve vší skromnosti se ještě stále nepovažuju za "zemi" :dribble:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

anurin píše:Měl jsem na mysli že je to monarchie. Sice novodobá, kde vládne parlament a královna.……. *do ztracena*
No právě. Je to konstituční monarchie kde královská rodina v čele s vládnoucím monarchou zastává už víceméně "rituální" a reprezentativní funkci. De facto to tam (krom práva) s politikou funguje stejn ějako u nás, i když mají tedy nepsanou ústavu :)
Hehe :) No, já si myslím, že když je člověk čestnej a dodržuje jistý pravidla, nikdo ho z oken nevyhodí.
Naposledy upravil(a) Jon dne 28. 11. 2008 16.20, celkem upraveno 1 x.
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:
anurin píše:Měl jsem na mysli že je to monarchie. Sice novodobá, kde vládne parlament a královna.……. *do ztracena*
No právě. Je to konstituční monarchie kde královská rodina v čele s vládnoucím monarchou zastává už víceméně "rituální" funkci. De facto to tam (krom práva) s politikou funguje stejn ějako u nás, i když mají tedy nepsanou ústavu :)
Vím Vím... jak jsem řekl, napsal jsem to jen ze strachu z ukamenování za to že řeknu že VB je demokracie. :bigwink:

Braenn píše:
anurin píše:
ve vší skromnosti se ještě stále nepovažuju za "zemi" :dribble:
Achjo, já tě chtěl vyprovokovat. Zase žádná krev. :unholyied:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Ale ona to je demokracie :) Demokracie totiž není státní zřízení, to je republika. Demokracie znamená princip.
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:Ale ona to je demokracie :) Demokracie totiž není státní zřízení, to je republika. Demokracie znamená princip.
Vrrrr! Sakra.. ty toho nenecháš? Ty víš moc dobře jak jsem to myslel :excl: Ještě slovo a máš ji...

( a to jon nevydrží a vážně ji dostane )

:sport_boxing:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

:megalol:
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

:megalol: Teda díky oběma, příjemně zvednutá nálada do blížícího se víkendu :biggrin: A pak že je politika jen špatná, no ne?
Naposledy upravil(a) Braenn dne 28. 11. 2008 16.26, celkem upraveno 1 x.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Já to neřek :D
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jon píše:Já to neřek :D
Jasný, ty seš tu od těch oken :)
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:Já to neřek :D
On to ani říct nemůže, páč je to tunelář. Na tom jak je politika v českých krajích a v českém království špatná akorát těží. Proč by se tenhle buržoust stavěl proti, že? :notworking:

--------------------------------

Chudák pan paroubek, při rozvodu přijde o jezevčíka a na křtu knihy mu zastřelí kočku.

Jde Topolánek s Paroubkem po silnici a najednou jim
cestu zkříží brouček.
Paroubek hned přiskočí a broučka rozmáčkne.
Topolánek: "Co jsi to udělal? Nemůžeš zničit každého,
kdo se nám postaví do cesty. Je demokracie a každý má právo jít svojí
vlastní cestou." Jdou dál a najednou začne před nimi poskakovat žába.
Topolánek zrychlí ajediným šlápnutím ji rozmáčkne na kaši.
Paroubek nechápavě kroutí hlavou: "Ale před chvílí jsi
povídal, že každý může jít svou vlastní cestou.!"
Topolánek: " Ano, ale mají se plazit a ne vyskakovat!"

Kdo by nevěřil vtipům.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

jů já mám radost kam jsem to vyprovokoval
PODPIS
Odpovědět