Parádní fotky/obrázky
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
já a můj synovec se vobčas rádi napijeme

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Kuala Lumpur Malajsiesciorp píše:miluju architekturu, je tady qest odměnou nebude nic :)
Kdo pozná alepson odkud je tahle stavba??
ty chytráky kteří si otevřou link obrázku asi zklamu nikam vás nenavede
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ano... Ježíš čeká až se Riu začne makat, pak jim tleskne
(takovej tam skoro místní joke)

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
forma nádherná, obsah smutný...

A rescue helicopter prepares to hoist aboard surviving Japanese climber Hideaki Nara near the summit of Aoraki Mount Cook in New Zealand on December 5, 2008. A Japanese climber stranded for six days just below the summit had died just hours before rescuers reached him and a compatriot, local media reported. The two Japanese climbers were forced to huddle in a tent 50 meters below the 3,754-meter (12,349 feet) peak, as poor weather and high winds foiled attempts to rescue the men by helicopter. (REUTERS/The Christchurch Press/John Kirk-Anderson)

A rescue helicopter prepares to hoist aboard surviving Japanese climber Hideaki Nara near the summit of Aoraki Mount Cook in New Zealand on December 5, 2008. A Japanese climber stranded for six days just below the summit had died just hours before rescuers reached him and a compatriot, local media reported. The two Japanese climbers were forced to huddle in a tent 50 meters below the 3,754-meter (12,349 feet) peak, as poor weather and high winds foiled attempts to rescue the men by helicopter. (REUTERS/The Christchurch Press/John Kirk-Anderson)
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
- Kontaktovat uživatele:
Já, robot

Twendy-One demonstrates its ability to hold delicate objects by manipulating a drinking straw between its fingers at the Department of Mechanical Engineering laboratory in Waseda University in Tokyo, Japan, Wednesday, Jan. 14, 2009. The sophisticated robot has been developed by the university's team, led by Dr. Shigeki Sugano, in hope of supporting people in aging societies. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
(nyx repast)

Twendy-One demonstrates its ability to hold delicate objects by manipulating a drinking straw between its fingers at the Department of Mechanical Engineering laboratory in Waseda University in Tokyo, Japan, Wednesday, Jan. 14, 2009. The sophisticated robot has been developed by the university's team, led by Dr. Shigeki Sugano, in hope of supporting people in aging societies. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
(nyx repast)
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
sakra shody

Vlnolamy

jdeme na ryby v Londíně za 81 let

az budou nasi pravnuci resit problém s místem na bydlení

ze bychom prestali konecne zahlcovat planetu PET?? jsou bioplasty budoucnost?
http://www.nextnature.net/research/wp-c … tle530.jpg (pardon zase to je link který má phpBB metaznak takže kliknout prosím)
opice s mechanickou rukou

pro dnesek stačí

Vlnolamy

jdeme na ryby v Londíně za 81 let

az budou nasi pravnuci resit problém s místem na bydlení

ze bychom prestali konecne zahlcovat planetu PET?? jsou bioplasty budoucnost?
http://www.nextnature.net/research/wp-c … tle530.jpg (pardon zase to je link který má phpBB metaznak takže kliknout prosím)
opice s mechanickou rukou

pro dnesek stačí
PODPIS