Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky dneska Dinovi (za umožnění Abdulova cestování), Amelii (za milej doprovod do Tirianu a následnou ochranu), Balkonovi (za to že nevytáhl sekyru hned co chudáka kobolta viděl), Safiře a Kat (za to, že celou tuhle velikou cestu malého kobolta způsobily a za to, jak na něho byly každá svým způsobem milé) a vůbec všem které Abdul dneska potkal, zvláště pak málem- lynčující skupince v Tirianu, luxus, díky :) (Ani si neumíte představit, co se v jeho malé hloupoučké hlavičce dělo :D)
A díky Akiře a Tengawarovi za skvělou hru v Oáze a taky za onu luxusní písničku :) . Skvělá tečka za dnešní osmihodinovou pařbou :)
A díky Akiře a Tengawarovi za skvělou hru v Oáze a taky za onu luxusní písničku :) . Skvělá tečka za dnešní osmihodinovou pařbou :)
Kraki Skengdrang
Dik Rome za krasny vecer 

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za návrat skutečného Solarovce Edvina 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jo díky za včerejší rodinnou pohodu v hospodě a dnešní velkou pěstní bitku na jednu ránu
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
:) Musíš zapracovat na rozšíření pouště i na druhý břeh.. ale připojuji poděkování, a taky omluvu za tu názornou ukázku epického spawnuJon píše:Díky Kat, Akiře a Tengawarovi za další skvělou hru.
(Proč některé postavy musí bydlet na druhé straně Desky? :D Ale o to radostnější jsou zase ta setkání.. .:D )

aspoň víš jak vypadá férový boj se dvěma holkamaJon píše:Díky Kat, Akiře a Tengawarovi za další skvělou hru.
(Proč některé postavy musí bydlet na druhé straně Desky? :D Ale o to radostnější jsou zase ta setkání.. .:D )

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Chci poděkovat jmenovitě .. Dinovi a Ezovi. Krásná scénka. A pak všem těm kteří koukají na hru jako na hru a né jako na směsici čísel, kteří to hrají kvůli příběhu a né kvůli lvlům, né kvůli povolání ale kvůli charakteru. Všem těm kteří se dokáží povznést nad systém a netahají ho do hry. Netahaj do hry že někdo má pěst 1k20 a někdo že je weapon master a že ma kritiky a někdo že má zákeřnáky. Pěst je méně než-li dřevo. A tak by to hráči měli vnímat, né jako systém. Takže děkuji všem těm kteří se dokáží povznést nad systém a nad směsici čísel a dokáží hrát perfektně svůj charakter. Dokáží oživovat hru.
A nebojte se, dlouho jsem zvažoval čím a jak a proč bojovat. Ted už vím, že lepší je se vyhnout všem takovým akcím. Jak jsem se těšil na skvělou hru tak jsem z ní znechucenej a je mi z těch co vidí jen systém na zvracení.
Ještě malej doplněk, vím že to co píšu sem nepatří, ale kdo nechce abych tu hrál, napište mi to do PM. Páč už mě někteří hráči vysloveně s*r** tím jak tahají antipatie vůči mě do hry

A nebojte se, dlouho jsem zvažoval čím a jak a proč bojovat. Ted už vím, že lepší je se vyhnout všem takovým akcím. Jak jsem se těšil na skvělou hru tak jsem z ní znechucenej a je mi z těch co vidí jen systém na zvracení.
Ještě malej doplněk, vím že to co píšu sem nepatří, ale kdo nechce abych tu hrál, napište mi to do PM. Páč už mě někteří hráči vysloveně s*r** tím jak tahají antipatie vůči mě do hry

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Fajn turnaj, jen škoda, že někdo nepochopil, že když už diváci jdou na turnaj o boji, tak že chtějí fér boj, který byl slíben. 
EDIT: tady napsat aby se člověk ál že ho nebudou tahat za slůvko.. fér = dle určených pravidel

EDIT: tady napsat aby se člověk ál že ho nebudou tahat za slůvko.. fér = dle určených pravidel
Naposledy upravil(a) Nalk dne 29. 11. 2008 21.34, celkem upraveno 1 x.
No.……Nalk píše:Fajn turnaj, jen škoda, že někdo nepochopil, že když už diváci jdou na turnaj o boji, tak že chtějí fér boj, který byl slíben.
Nezdalo sa mi že by sa tam každy ohanal neutralnou palicou na ktoru asi nema špecializaciu nikto.
čo bojovnici najhanajuci Ac skrz brnenie? , čo ty čo maju smolu a nemaju drevenu zbran na ktoru sa špecializuju ?
Ked fer tak fer

Because I'm Batman !!!