Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
hm, byly dány jasné podmínky a myslím že právě to že jsi bojoval se zbraní bylo oživené hry, proč se to tobě nelíbilo? to ej jesný protože jsi prohrál, ale právě nevim jestli sis toho všim ale bylo to celkem pěkný když se nevědělo kdo vyhraje, kdybys hrál tak jak jsi nejlepší ty tak by to bylo na prd protože by všichni věděli že vyhraješ a tečka, to se ti zdá nejlepší hra? promin ale vážně mě přijde že hraješ jen pro sebe.. vždycky hraješ tak aby jsi byl nejlepší, když deš někomu do zad skopeš ho do téměř mrtev aby ti nimohl nic oplatit, směješ se kamennou tváří bez emocí, promin ale to tvoje hraní mi spíše hru kazí! navíc hraju hobita a fandil sem jak sem uměl a když se řekne se zbraněma tak se zbraněma..
Jinak chci poděkovat všem byla to sranda..
Díky Michall
Jinak chci poděkovat všem byla to sranda..
Díky Michall
-
- Kontaktovat uživatele:
anurin píše:…
tohle není topic pro flames.…Michall píše:…
tak a teď k poděkování, chci poděkovat ogranizátorům, brachům a prostě všem... jo a taky za scénu Eze :D sice to Ramon nedal najevo, ale … ke konci sice tak už ne, ale ze začátku to byla fakt prd...prča :) jen mě zamrzelo to finále, bylo to takové...v lichém početu, mno :) kdyby aspoň každý s každým... takže dík za turnaj
Naposledy upravil(a) Street_cz dne 30. 11. 2008 11.05, celkem upraveno 1 x.
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Já děkuju naší dnešní průzkumné skupince za hru, bylo to něco :))
Díky DM, jen škoda že jsme se nemohli zdekovat z té první jeskyně hned jak jsme zjistili, že jde do tuhého :)
Skupinka ve složení bojovnice, lovec, adept Muni a křehká holčina neměla chybu, a hlavně na místech, kterými jsme měli projít (utéct) :D
Uff... no bylo to dnes opravdu nezvyklé :D
Díky DM, jen škoda že jsme se nemohli zdekovat z té první jeskyně hned jak jsme zjistili, že jde do tuhého :)
Skupinka ve složení bojovnice, lovec, adept Muni a křehká holčina neměla chybu, a hlavně na místech, kterými jsme měli projít (utéct) :D
Uff... no bylo to dnes opravdu nezvyklé :D
Kraki Skengdrang
Když to porovnáš...takovej Balkon, ač se dřevěnou zbraní dokázal dát ránu že jeho soupeř byl z Lehce zraněn rázem na zraněn, né-li na těžče zraněn, to je v pořádku...a také tam byly nějaké souboje kde byl vítěz jasnej předem a nikdo si nestěžoval. Krom toho mi také přišlo divný, že postava půlčíka(nevim kterej to byl), kterou jsem viděl poprvé ve hře tvrdila že Roran bojoje hlavně na pěsti a jak je to nefér, a to se mi nezdá že by to mohla dobře IC vědět, aniž by hráč využíval znalosti z playerlistu(tohle prosím neberte nijak útočně, jen se nad tím pozastavuji a pokud se mýlím, tak se omlouvám dotyčnému)Michall píše: …

Jinak bych chtěl za turnaj poděkovat, organizátorovi, soutěžícím i publiku(speciálně Alfrayovi, jeho některé hlášky mě dost rozesmály:-) a i všem co se po turnaji dostavili do hospody. Jo a také za hvězdičkovaný souboj, to jsem se také bavil výborně:-)
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
taky děkuju za pěkný turnaj, bylo tam ale moooc moooc lidu a díky tomu to místy slušně lagovalo... aspoň tedy Alky trvalo tak osm vteřin, než se ji vůbec doneslo, že jsem zmáčknul tlačítko s nějakým zvláštním útokem a tak do sebe často nechala celé kolo mydlit jako cvičný panák :D
(měl jsem se vykašlat na srandičky a zabarikadovat se v krytu, co? :D)
No co.. IC přeci měla hnutá záda od toho pádu z koně, žejo ; )
Zase to byl šílenej zmatek, jak se snaží dvacet lidí něco hvězdičkovat... ale nakonec to nebylo tak děsné. Věty na mne mířené jsem ztratil asi jen 3× : )
(měl jsem se vykašlat na srandičky a zabarikadovat se v krytu, co? :D)
No co.. IC přeci měla hnutá záda od toho pádu z koně, žejo ; )
Zase to byl šílenej zmatek, jak se snaží dvacet lidí něco hvězdičkovat... ale nakonec to nebylo tak děsné. Věty na mne mířené jsem ztratil asi jen 3× : )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
já asi desetkrát, na které jsem byl upozorněn. Netroufám si ani tvrdit, kolik toho kolem mě prolétlo bez povšimnutí :) nicméně taky díky a nejvíc díky sudímu alfrayovi, že mi to dal tak vyžrat a Dina nediskvalifikoval :D jen počkej prevíte :)The_Balrog píše:Zase to byl šílenej zmatek, jak se snaží dvacet lidí něco hvězdičkovat... ale nakonec to nebylo tak děsné. Věty na mne mířené jsem ztratil asi jen 3× : )
Holt je vidět, že pádný trpasličí ráně jen tak něco neodoláKapik píše:...takovej Balkon, ač se dřevěnou zbraní dokázal dát ránu že jeho soupeř byl z Lehce zraněn rázem na zraněn, né-li na těžče zraněn, to je v pořádku...

A samozřejmě velkej děkan Dinovi, jak to slušně pochystal a ukočíroval.
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
-
Díky všem zúčastněným ať už soutěžícím nebo divákům celého klání.
Zpočátku to sice vypadalo hrůzně - počet přihlášek, děsivé iluze (oči vypalující, nemluvě o lazích některých přítomných), ale nakonec se vše vydařilo - soutěžících bylo dost, souboje byly dramatické i humorné (i nešťastné *pokukuje smutně po Alky*) a osvětlení bylo v pohodě.
2Ikkie: Proč by Dina diskvalifikoval ? Neříkej, že trocha bolesti a nepohodlí trpaslíka rozhodí.

Zpočátku to sice vypadalo hrůzně - počet přihlášek, děsivé iluze (oči vypalující, nemluvě o lazích některých přítomných), ale nakonec se vše vydařilo - soutěžících bylo dost, souboje byly dramatické i humorné (i nešťastné *pokukuje smutně po Alky*) a osvětlení bylo v pohodě.
2Ikkie: Proč by Dina diskvalifikoval ? Neříkej, že trocha bolesti a nepohodlí trpaslíka rozhodí.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
No... umím to i líp 

"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
On to možná neříkal, ale dle toho jak ho znám.. jsem si to domyslelPavel Urban píše:Tssss.… mluvil o zlomených končetinách, s modřinami se musí každý smířit. Jestli říkal, že to vzájemné tlučení se nebude bolet, tak tu zlatku vrátí.![]()

Rysan píše:No... umím to i líp

Křehká holčina opožděně také děkuje za průzkumnou výpr... tedy křest ohněm... doslova. Naštěstí pro mě i tam zůstávalo dost prostoru něco *hrát*.
Pozorovat nás z DM konzole muselo být docela náročné (tedy, pokud DM záleželo na tom, abysme domů nešli zkratkou přes příslušné chrámy), ale s informacemi, které jsme (ne)měli *úkosem pohlédne na průvodce* se nedalo jednat jinak.
Pozorovat nás z DM konzole muselo být docela náročné (tedy, pokud DM záleželo na tom, abysme domů nešli zkratkou přes příslušné chrámy), ale s informacemi, které jsme (ne)měli *úkosem pohlédne na průvodce* se nedalo jednat jinak.
Amber
"Příteli, měl by jste si schovat toho svýho ptáčka...nebo vám ho odnese ten velkej pták!" "Asi orel"Jon píše:Já už se opakuju, ale zase děkuju čtveru Kat - Akira - Tenš - Teng :) Zase jsem se až nehorázně bavil :D
"To jsem neřekla" "Žekla" "malá zmije"*zamumlá*
prostě jsem se fakt pobavil...takže obdobné skupince jako psla Jon taky děkuju.…(vynechám sebe

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!