Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se všem, ze včerejší výpravy, za můj výpadek netu. Nepomohl ani relog, škoda, že jsem pak už nemohl hrát dál, škoda, škoda...
Jinak se na EQ zhruba týden neukážu...

Jinak se na EQ zhruba týden neukážu...

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Takže se omlouvám všem svým příznivcům, ale bohužel jsem stále a pořád bez netu, a to jak v práci, tak soukromě. Takže mi nepište, protože tady (herna) nemají vůbec dobré monitory a děsný klávesnice. Podle nejnovějších informací budu v bytě nalezeni "telekoumáci" až 19.12 a zapojí mi životodárný O2 a pak bych se měl zase objevit..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Ja bych se chtel velmi omluvit vsem, kterym jsem na dnesni vecer slibil aktivitu. Bohuzel, z duvodu necekanych a nenadalych okolnosti budu komplet offline. Timto se tedy omlouvam jmenovite Kirrosovi, Librovi a Frynovi. Vse bychom byvali pekne stihli, musime to vsak odlozit na vecery behem tydne - ste kazdopadne prvni, co budu ve hre resit a rozhodne bych mel byt ONLINE.

-
- Kontaktovat uživatele:
Sry za můj omezený výskyt ve hře, ale ještě před Vánoci mi vrcholí některé povinnosti... a o Vánočních svátcích (pro mě 19. - 3. ledna cca) tu nebudu vůbec =/
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
- Kontaktovat uživatele:
Oj, tak omezený výskyt se proměnil v žádný... uvidíme se příští rok. =/Gran píše:Sry za můj omezený výskyt ve hře, ale ještě před Vánoci mi vrcholí některé povinnosti... a o Vánočních svátcích (pro mě 19. - 3. ledna cca) tu nebudu vůbec =/
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
omlůouvám se u konce našeho putování v horách v hagu mi přišel jeden můj opilý kamarád tak jsem se musel odlognoutz a neproběhla královská pitka u Brumly v bejváku škoda :(
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci se omluvit za svoji by't první po delší době tak krátkou účast ve hře určitým postavám (však oni ví...)
Nezamýšlel jsem takovou hru jakou jsem zahrál, myslím si že přinesla víc neužitku než užitku ale okolnosti se kterýma jsem nepočítal tomu nějak dovršili... a chci se omluvit za výpadek ze hry - potíže s grafikou, nějak se pak nenašla chuť se vracet...
Omlouvám se
Nezamýšlel jsem takovou hru jakou jsem zahrál, myslím si že přinesla víc neužitku než užitku ale okolnosti se kterýma jsem nepočítal tomu nějak dovršili... a chci se omluvit za výpadek ze hry - potíže s grafikou, nějak se pak nenašla chuť se vracet...

Omlouvám se
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Chci se omluvit Dinovi za odchod, snad už jsi ten kousek došel
A zároveň poděkovat za večer

A zároveň poděkovat za večer

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")