Zkusím poradit nebo spíš říct něco ze své zkušenosti.
Trpaslíci jsme vesměs všichni dostatečně hloupí na to, abychom uvěřili, že tě třeba jen Durmin povolal zpátky (a to nemyslím nijak hanlivě nebo ironicky). Tzn. když se vrátíš, IC z toho budou mít všichni jen radost. OOC ti tady uží píšou, že by měli radost.
Stinná stránka je to, jak to budeš prožívat ty. Může to být u tebe úplně jiné, ale vím jaké to bylo u mě s Babinem. Když se vrátil nahoru (a mimochodem bylo to podle podobného scénáře - Drog se rozhodl vrátit a já šel s Babinem kvůli němu), stal se velmi rychle bezectným (v důsledku toho, co se mezi tím stalo) a šel hledat hrdinskou smrt. Pointa je, že já to doopravdy prožíval. Já ji hledal s ním. Ten pohled na něj mě u toho monitoru likvidoval. Byl to silný zážitek a jsem za něj rád. A jsem rád, že jsem tu permku dal. Babin tak (aspoň teď už mám pocit) žije dál. Přeci jen ten zážitek, když se v Hag Hargolu zpívala jeho píseň se nezapomíná. Fakt je, že o to aby žil, se musí postarat ostatní hráči trpaslíků, nikdo jiný to neudělá.
Když to shrnu: Neboj se o ostatní. Odpověz si sám sobě, jestli jeho návrat uneseš.
A pár poznámek stranou:
1. Plně souhlasím s Granem. Pokud novou postavu, udělej ji jinou. Co třeba Runový lord?
2. Proč hrajete CvC s někým, kdo nikdy neumře? Komplikujete si jen hru sami sobě. Kvůli tomuhle jsem zakládal Klub permanentní smrti (který mi mimochodem Labir bezeslova smazal, jak už Labir dělává

). Aby bylo jasně vidět, s kým má cenu hrát CvC a s kým si jen komplikuješ IC i OOC život. Bojujete přece proti postavám, které systémově téměř nelze porazit (jsou na lvlech, kam trpaslík nemůže). Imho je lepší najít si IC důvod, proč do toho CvC nejít a takové postavy prostě ignorovat.
3. Proč DM? Můžeš to udělat bez. Imho tím víc riskuješ, než získáš.
Na závěr jen podotknu, že sám nevím, kdy s tím opravdu tady seknu, tak to možná neber moc vážně..