RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Dobře jako zakladatel threadu si obrázek okomentoval máš na to právo
stejně tak jako já mám právo říct že se mi tvůj koment nelíbí, i když nejsem zakladatel threadu.
Takže to co jsem napsal nebre hned jako nějaký útok na tvou osobu ale jako vyjádření názoru k něčemu s čím nesouhlasím
pokud chceš zadávat objektivně musí být objektivní i hodnocení (neříkám že není)
A dost už tohohle plkání o uražených egách a komunistech, inkvizitorech, rouhačích, nechápavých tupcích atd.
díky.
Přeju Vám všem hezkej den
a jak říkají kamarádi poláci ČŽEŠČ
PODPIS
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

no osobně sem si myslel že je to na volnější téma mě nevadí žádný obrázek pokud je aspoň trošičku k tématu, aspo'n jich je více a prosím nechte tady toho Balrogu atd. tento topic má být pro radost ne a ne o hádání se o malichernost, asi něco na tom je že se na EQ forum každý topic strhne v řež, kašlete na to a užívejte si radosti z tvorby a očumování tvorby :biggrin:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Já si myslím, že nejlepší kyblíček mám já..
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Je pravda, že pokud by byly ony postavy vyloženě hlavní věcí v tom obrázku a zbytek by bylo jen tak jako nějaké prostředí, tak si myslím, že by to skutečně nemuselo danou záležitost splňovat (kreslíř/malíř v tu chvíli nenahlíží na prostředí (= zadání), nýbrž na nějakou situaci, která se tam odehrává). Na druhou stranu, pokud ty postavy fungují jen jako oživení, aby tam bylo "ještě něco", tak na tom není nic špatného, ne? Tj. jak už někdo řekl, Alkaran kopající banditu shodou okolností na cestě do Amfi by coby "cesta do Amfi" vyhovující nebylo, na druhou stranu když máš útesy a v popředí jsou holt nějaké dvě postavy (které ovšem ani nezabírají většinu obrázku), tak je to IMHO coby "Mithallirské útesy" úplně v pořádku.

Třeba myslím, že i tohle:
http://fc90.deviantart.com/fs10/i/2006/ … mbeyit.jpg

Je coby "Město" v pořádku.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Akira

Příspěvek od Akira »

gran: řeknu to už naposledy...nebaví mě to: celá situace je přímo spojená právě s Mithalirskými útesy. Nikde jinde by se to neodehrálo
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

*tlesk tlesk* ….rozehrát naprosto pozitivní téma tímhle směrem... lol, pánové :) neřekl bych kdekoli na jinym tématu,… ale snad se tu sešla parta EQ hráčů, kteří si řeší trable po PM, h? ;)
"Inu, rád bych..." Zachariash
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Jiper píše:*tlesk tlesk* ….rozehrát naprosto pozitivní téma tímhle směrem... lol, pánové :) neřekl bych kdekoli na jinym tématu,… ale snad se tu sešla parta EQ hráčů, kteří si řeší trable po PM, h? ;)
*přidává se s potleskem s úšklebkem na rtech* Balrogu, pokud tě to zajímá - ty vášně máš (úplně zbytečně) na svědomí ty. Občas by trocha soudnosti a tolerance k ostatním neškodila.
Obrázek
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Přesně tak, až se mi příště zase něco nebude líbit, zavřu hubu a bude držet krok, abych nebyl za komouše a cenzora.

Čas předat to tu někomu, kdo nebude klást překážky ostatním.

Chopte se toho kdo chcete, já si tu nervy ničit nehodlám.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Ale můj kyblíček je přesto nejčervenější...
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

my pail is bigger than yours
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

NiamCK píše:Ale můj kyblíček je přesto nejčervenější...
:biggrin: Ne, Ne, Neni pravda. Tvůj :bang: Tvůj :bang: len ten Tvůj kybliček je najčervenkejkatejší. :biggrin:
Because I'm Batman !!!
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Akira píše:gran: řeknu to už naposledy...nebaví mě to: celá situace je přímo spojená právě s Mithalirskými útesy. Nikde jinde by se to neodehrálo
Co, proč reaguješ takhle? Já tvůj obrázek/postoj obhajoval! Geez .)
EDIT: A abych předešel určité odpovědi, tak to, co jsi mi napsal, nijak neodporuje čemukoliv, co jsem napsal já, ba naopak.
The_Balrog píše:Přesně tak, až se mi příště zase něco nebude líbit, zavřu hubu a bude držet krok, abych nebyl za komouše a cenzora.
Neber si to tak .) Nejde o to, že jsi řekl svůj názor, ale o to, že jsi ho fakticky vyvěsil coby "oficiální stanovisko tohoto threadu" či jak bych to řekl... zkrátka vyznělo to "Já jsem tady šéf a blahosklonně jsem dovolil, že teda tohle projde." ;) (osvětluji situaci, no offense)
Akira

Příspěvek od Akira »

Gran: sry, jestli to vyznělo nějak negativně..tak to nebylo myšleno :) chtěl jsem tím říct, že už se k tomu nechci opět vyjadřovat, protože je to zbytečný, dokola, flejmuje to a niam má červenější kyblíček :bleh:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

A vesele pokračovali dál :) LOOL.…

Napíšu to naprosto, naprosto bez narážek na kohokoli. Je mi jedno, že támhle byla tahle postava a támhle tahle a že támhle nebyla.

Nebudu obhajovat Balroga, jehož reakce se mi zdá malilinko přehnaná (neber čeče osobně) ani Akiru a spol., kteří taky malilinko ujeli.

Myšlenka Různé oči, stejná místa:

Lokace, které na EQ může člověk najít. Každý je vidí diametrálně odlišně. Pokud tam má někdo figuru (která nevyzrazuje IC INFORMACE), pak je tam asi figura nutná. V Tirianském chrám musí být taky kněží. Stejně jako u svačinky asi někdo udělá Svačinku. Pokud postava na obrázku není motivem, je to v pořádku. Pokud místo doplňuje a charakterizuje, pak je to v pořádku. Postavy nemají být HLAVNÍM MOTIVEM, hlavním motivem jsou LOKACE A MÍSTA.

Proč takové omezení? Obrázek by měl být srozumitelný každému člověku, který na forum zavítá jako nováček. Nováček ví prd, koho na pobřeží zapíchli (a abych se přiznal, právě proto mi Akirův obrázek nic neříká, neber osobně,… vim prd kdo na tom picu je). Nemá zachycovat SITUACI MEZI POSTAVAMI, ale MÍSTO, KAM SE MŮŽE POSTAVA PODÍVAT.

(a jestli někdo začně o komunistickym realismu aneb UMĚNÍ MÁ BÝT SROZUMITELNÉ VŠEM, tak to vidí vážně hodně deformovaně,… nenarážim tim na předešlé narážky, jen bych se rád vyvaroval dalších)

Pokud s tím má někdo problém,… co se dá holt dělat, ty postavy si tam vražte. Osobně nehodlám nikoho omezovat. Jde jen o můj názor na věc.

A vy páni volové.… kurňa jde o srandu, tak z toho nedělejte vědu. :shades: Jste dohromady horší jak česká vláda.
"Inu, rád bych..." Zachariash
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Ok, whatever, neřešme to. Připomněl by někdo, co je za téma? Hezky tučně prosím ;))
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

hezky tučněhospoda u spáleniště
PODPIS
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

prosím vás může sem dát někdo link na výsledky obrázků na ten zamčený topic jen s obrázky s prvního kola? díky nemohu to vůbec najít
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Tomyn píše:prosím vás může sem dát někdo link na výsledky obrázků na ten zamčený topic jen s obrázky s prvního kola? díky nemohu to vůbec najít
IC forum, příběhy a legendy ze hry.
Kraki Skengdrang
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

děkuji :clover:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

hmm... bude se tu něco dít? :)
Odpovědět