Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky Bardovi za zajímavý plánovací hovor.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Erik Brandlgod píše:Díky Alkaran a Safiře za super den na ostrově :bigwink:
Vítej na Ostrově!

:D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Dík za vcelku perny den všetkemu živemu i mrtvemu okolo :smile: a Dík za upravu lokace :biggrin:
Because I'm Batman !!!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dík za dnešní prácičku v kobce. Bylo to šíleně nebezpečné (obzvlášť závěr když všichni silnější členové odešli, takže speciální dík Govanovi). :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Bylo fajn dneska, celej den :smile:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Pěkný Questík, jen co je pravda, navíc takový povedený křest Barda ohněm. :biggrin: A moc hezky si natloukl čumec, jen co je pravda - hotová třešnička na dortu. :thumbsup:
Výborná byla příprava, průběh i závěr, takže velký dík patří všem zúčastněným, od DM až po tu nejposlednější postavu, která se jen mihla. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Taky se přikláním k poděkování, dlouho jsem něco takového nezažil.…..no a hele bez podpory bych to nedal :megalol: (k Nalkovi), škoda že sem pak vypojil, ještě jednou dík. :smile:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Sem rád, že se ty aukce tak etablovaly ;)
Naylun

Příspěvek od Naylun »

1/ Díky za aukci, byla zábavná a to jsem znal jen část jejího pozadí...
2/ Odhalení víly u Marda výborné :-))
3/ Purifikace … 4x díky, skvělá atmosféra.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Panathian píše: 2/ Odhalení víly u Marda výborné :-))
3/ Purifikace … 4x díky, skvělá atmosféra.
Pripojuji se k podekovani vsem zucastnenym, vytvorili ste uplne super atmosferu - zase mi to po delsi dobe vratilo chut do hry. K naproste dokonalosti chybela uz jen nejaka pekna hudba, jenze to z hracskeho uctu nejde :biggrin:

Zaroven se omlouvam Labirovi, ktery pro nas prichystal questik, ale my jsme se nechali strhnout rozjetym AQ a pak uz bylo pozde v noci. :ermm:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

…. a zas je to vo nervy. :smile:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No, i já poděkuji za tu *nepatrná odmlka před cizím slovem:)* purifikaci všem zúčastněným.
V okamžiku kdy se rozhodlo, že nakonec bude kdy bude, se můj pracovní stůl proměnil v mnichov po náletech, jak jsem zuřivě hledala založené poznámky a proslov :megalol: Nicméně, našla jsem. Takže díky nádherným efektům a iluzím, to byla nezapomenutelná atmosféra... paráda!

Jsem ráda že nám to jde jak nám to jde :)

- malé díky trpaslíkovi s přesmyčkou v červenobílém, shodilo mě to pod stůl :biggrin: :biggrin:
- a samozřejmě dík za aukci. Je příjemné vidět, že se najde aspon pár lidí se zájmem a podporou podobných IC aktivit:) Takže poklona pořadatelům
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Že jsou ty Vánoce, tak sem napíšu takové souhrnné poděkování za dobu pobytu Nayluna na Desce. Bude to asi znít dost pateticky, ale všechno myslím opravdu vážně.

Děkuji všem, opravdu všem hráčům, DS, DM a WB až do poslední živé, mrtvé či nemrtvé dušičky, která zde hraje a oživuje svět, protože poděkování bych tady mohl psát snad po každém svém logu do hry :smile: Každý, s kým se má postavička potkala, mi něco dal, něčím mě pobavil (třeba i nechtěně :smile:), poučil nebo obohatil, a to ať už je jeho styl a pojetí hry jakékoliv.

Speciální díky patří skupinkám, se kterými hraju častěji. Velký dík čtyřlístku mágů s velkým M, kterými jsou pro mě Jacho, Daemian, Adalbert a Serena, protože to byli oni, kdo mi ukázal, že magie není jenom klikání myši, a jsou to oni, kdo vytváří na EQ skvělé podmínky pro tento styl hry mágů. I díky nim mě hra za mága tak baví. :good: Nemůžu také vynechat adepty a mé učedníky, bez kterých by to také nebylo ono, a kteří skvěle hrají své role.

Snad ještě větší dík posílám své povedené "skoro-rodince". Díky Braenn, Cybermíšo, Jájo, Eve (a taky vám, novým přírustkům). To, co hrajeme, jako by vypadlo z oka mé fantazie... Díky, že jste mě adoptovali. A díky i tobě, Darrene, za tvůj odkaz :thumbsup:

Nejvíc času jsem nahrál s Kat Boleynovou a rozhodně toho nelituju, protože je to pro mě asi nejzábavnější postava na serveru, takže jí a její hráčce Braenn tímto vzdávám velký souhrnný holt a díky, protože jsi mi celkově přinesla asi nejvíc zábavy :smile: Díky, smekám, plazím se … :worthy: … vážně :yes:

A na závěr, nekonečné díky tobě Labire. Vytvořil jsi skvělou platformu pro inteligentní zábavu, která naprosto překypuje možnostmi a dokáže si dlouhodobě udržet velmi velmi velmi dobré HCRP hráče, a to je asi to nejdůležitější. Je to zajímavej svět, kterej má hlavu a patu, má vlastní koncepci a vizi, které se drží, má svůj velký příběh a mnoho malých-velkých příběhů, které ho utvářejí, má mnoho skrytých tajemství, které lze objevovat … Ten svět a hra na něm mi nejenže přinesla dost zábavy, ale dokonce mi i přinesl několik celkem velkých ponaučení. Takže díky, pokračuj, ať tě to baví a pevné nervy s námi dětmi zlobivými :bigwink:

Přeju hezké svátky všem, zdraví štěstí, splněná přání … :clover:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Děkuju všem za dnešek, ale hlavně Labirovi za kapitána.. když poprvý vstal, tak jsem si představil našeho třídního na střední, kterýho se bála celá škola :biggrin:
Fajn hra, díky moc!
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Roma

Příspěvek od Roma »

Taky za dnešek děkuji. Je fajn když si zahraju taky s postavami, které až tak moc neznám.
Vážně se těším, jak se to celé vyvyne.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Dneska jsem si užil fakt výsostně, jdu spát vyčerpaný, ale úsměvem na rtech :) Nejlepší na tom je, že jsme to fakt neplánovali :) Stejně jako s cestou na ostrov, vyplývá to z naší hry, asi máme pod postelí nějaký magnet na průšvihy :)
Těším se na pokračování :bleh:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Taky díky bavil jsem se, teď nebudu několik dnů online.
Erik Brandlgod píše:… asi máme pod postelí nějaký magnet na průšvihy :) …
Že by Darrenovo dědictví? No nazdar...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Safira

Příspěvek od Safira »

Zase něco co se zvrtlo …. ale díky všem co se do toho zapojili! Bavím se úžasně a omlouvám se všem, co na nějaké hadříky od Saf opět musejí posečkat. To víte s námi si ta EQ nějak poslední dobu hraje...a snažíme se to přijímat pozitivně, takže díky labirovi, nejen za DM, ale také za EQ celou se všemy systémy... :shades:
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."

Safira Yarwillaneya
Eithné
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky Nicky za zajímavý rozhovor...
Díky hrdinské skupince za dnešní výpravu...

A speciální díky za Altairovo logování do hry a výrobu ohniště :bigwink:
http://img205.imageshack.us/img205/9480 … ce2jh2.jpg
Co bychom si bez něj počali že? :smile:

Enesek

Příspěvek od Enesek »

Taky díky skupince :yes: :smile:
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------