heh :) a narodí se nám žába když to bude od MUNI :) ale je to tu OT přesunul bych to jinam
osobně mě ale včera pobavil ten začarovaný les když jedna postava zdrhala před jinou která jí tam dovedla pod trestem a po legraci, jak by se jí líbilo kdyby jí stáhla z kůže a pověsila nad krb, jak to dělá zvířátkám, se postava z křikem rozběhla pryč a jen sledování než se vymotala ze začarovaného lesa mě dost pobavilo
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Čučím, co se to všechno rozjelo na fórech... wow =/ Přeji hodně trpělivosti a konstruktivnosti všem! =))
A pak mě dostalo, co se povedlo Puppymu a Streetovi xD Kdo neví, ať se radši neptá =P ;) EDIT: (Jakože je to příliš drsné =P)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Jak jedna postava se přes reálnou hodinu snaží z druhé něco dostat s nulovým výsledkem a jiná ji prokoukne během jediné věty. Gratul vysoké čiernovlásce
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Zoufalá nutná výprava do jistého místa
1) mág - hrozivé vadnutí - 120 dmg
2) kontejner - past okolo (asi) - 200 dmg
3) čekám co se ještě posere
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Hluboko v hrobce...posledních pár přežívajícíh po strašlivé bitvě mezi hromadami mrtvýh zombií a koster... jeden mrtvý na zemi ostatní polomrtví, nakažení nebo ztracení... a někde poblíž upír... nad mrtvým se sklání kněz a rozhoduje se co dělat.
A jedna malá postava v černém: Pojď knězi, pro dobro Mithalliru musí lidé zemřít.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Bumla: *poškrábe se na gulích a prdne si*
Ramon: *ignoruje jeho prd*
Mě dostala hláška systému. čaroděj v té zmíněné temné hrobce přichystanej na boj s nemrtvým, resp. na pomoc v krizovém okamžiku, když na to příjde, tak vypálí to ono nejmenované kouzlo velmi nízkého kruhu přímo do upíra a systém praví:
"Toto kouzlo působí jen na nemrtvé."
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nalk píše:Mě dostala hláška systému. čaroděj v té zmíněné temné hrobce přichystanej na boj s nemrtvým, resp. na pomoc v krizovém okamžiku, když na to příjde, tak vypálí to ono nejmenované kouzlo velmi nízkého kruhu přímo do upíra a systém praví:
hehe no jasně protože jsem zrovna v tu chvíli byl v upírovi já.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Nalk píše:Mě dostala hláška systému. čaroděj v té zmíněné temné hrobce přichystanej na boj s nemrtvým, resp. na pomoc v krizovém okamžiku, když na to příjde, tak vypálí to ono nejmenované kouzlo velmi nízkého kruhu přímo do upíra a systém praví:
hehe no jasně protože jsem zrovna v tu chvíli byl v upírovi já.
Aneb jak upír k resistance přišel // tohle jsem si nemohl odpustit