Kuš, mlžimcybermisa píše:Ehem, kdo rikal, ze je to mocnej kouzelnik?![]()

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Street_cz píše:Je to něco podobnýho jako psal George, ale totálně mě to rozsekalo![]()
Ramon: *háže míč*
Automat 01: *chytne míč*
Automat 01: *háže míč*
no, to by mne dostalo asi zhruba tak, jako zapalene ohniste pod vodou : /kokosak píše:Když najednou před užaslým Ezem stojí místo pixie čaroděj na koni. K tomu už vážně není co dodat.
ScitajiThe_Balrog píše: (Doufam, ze se mu aspon scitaji bonusy za rychlost pixie a za kone, aby to melo grady...)
No ono to stou rychlostí koně není tak valnéThe_Balrog píše:no, to by mne dostalo asi zhruba tak, jako zapalene ohniste pod vodou : /kokosak píše:Když najednou před užaslým Ezem stojí místo pixie čaroděj na koni. K tomu už vážně není co dodat.
(Doufam, ze se mu aspon scitaji bonusy za rychlost pixie a za kone, aby to melo grady...)
Hmmm, HL monk na koni morflej do pixie? :D Tohle by se mohlo sčítat *Plánuje PG build na zabití Daemiana*Vugi píše:No ono to stou rychlostí koně není tak valnéThe_Balrog píše:no, to by mne dostalo asi zhruba tak, jako zapalene ohniste pod vodou : /kokosak píše:Když najednou před užaslým Ezem stojí místo pixie čaroděj na koni. K tomu už vážně není co dodat.
(Doufam, ze se mu aspon scitaji bonusy za rychlost pixie a za kone, aby to melo grady...)![]()
*alkaran cvalem uhaní na koni*
*kouká jak ji předbíhá HL monk*![]()
+ještě svitek HasteDarmonlor píše:Hmmm, HL monk na koni morflej do pixie? :D Tohle by se mohlo sčítat *Plánuje PG build na zabití Daemiana*Vugi píše:No ono to stou rychlostí koně není tak valnéThe_Balrog píše: no, to by mne dostalo asi zhruba tak, jako zapalene ohniste pod vodou : /
(Doufam, ze se mu aspon scitaji bonusy za rychlost pixie a za kone, aby to melo grady...)![]()
*alkaran cvalem uhaní na koni*
*kouká jak ji předbíhá HL monk*![]()
Simte, uz jsi videl, jak si to SR monk dava na ferovku s naboostenym golemem? AC 74Vugi píše: +ještě svitek Haste![]()
![]()
… i když bejt vtělen do Ocáska tak se spíše bojím SR monka
Ts Ts *mávne rukou* AC 74 ááá cca 600HP? To má na EQ kde jaká veverkacybermisa píše:Simte, uz jsi videl, jak si to SR monk dava na ferovku s naboostenym golemem? AC 74Vugi píše: +ještě svitek Haste![]()
![]()
… i když bejt vtělen do Ocáska tak se spíše bojím SR monka
![]()
Proč by nešel? přece takovej půlčík do něj jen ťukne a už se válí ochormenej na zemiVugi píše: jééé on jde srazit ?