Omlouvám se za svou nepřítomnost ve hře.. zápočťák je v plném proudu, navíc přípravy na Vánoce a do toho práce... v nadcházejících dnech by se to mělo trochu zlepšit :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
Omlouvám se všem kteří s Jachem v něčem počítají, nebo počítali ale do páteho ledna jej ve hře neuvidíte a během ledna se ve hře bude vykytovat sporadicky. Plně začnu hrát zase až v únoru.
Chtěl bych se omluvit za to jak sem zatuh v hrobkách zrovna v boji s upírem kde "někdo" chcíp. Bohužel sem měl hrozný lagy a nemoh sem nic dělat fakt srry :-(
Naposledy upravil(a) Bargud dne 22. 12. 2008 11.06, celkem upraveno 1 x.
omluvám se dnes za svoji neučast ve hře těm co jsem to slíbil
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Omlouvám se za náhlé odpojení ze hry, bohužel to nešlo jinak...
Taky bych se chtěl omluvit nejmenovanému strážnému za to, že jsem po něm švihl míč, já to prostě musel vyzkoušet
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
omlouvám se že poslední dobou sem moc nebyl ve hře a asi jen tak nebudu snad v lednu se dostanu zpátky k EQ, kdyby někdo něco akutního potřeboval ať pošle PM
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Má účast ve hře bude následující měsíc až dva velice sporadická. Tímto se předem omlouvám všem kteří by mě nějak sháněli - pokud bude Altair (nebo Abdul :)) potřeba k něčemu důležitějšímu, můžeme se domluvit na PM. Zkouškové je holt zkouškové a člověk má jisté priority.
Velice se omlouvám za desítky překlepů, prohozených jmen, atd. Měl jsem k ránu už celkem solidně nakoupíno. Zároveň díky všem které jsem potkal, dovedli to přehlédnout a díky jimž jsem si před spaním ještě moc pěkně zahrál!
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
chci se omluvit za svoji nulovou přítomnost (i když pochybuju že to někomu vadí) ale poslední dobou nemám náladu ani chu´t ani důvod se připojovat, zřejmě se ukážu až 17. na tu soutěž
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění