Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Jo! kemp na břehu kirienu má rozhodně neco do sebe, akorát sem se nejak nemoh vcítit do tech příjemných 23 co Ril namerila, neb doma sem v tu chvili mel pro poruchu kotle 15, tak sem toho holt moc nevyplodil :)
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
- Kontaktovat uživatele:
Připojím se k děkujícím :) fajn večer. Jsem rád, že se umíme zabavit aniž bychom pořád něco zabíjeli. (až na pár ryb co padly jako večeře - budiž jim vzdán hold).Erik Brandlgod píše:Díky za dnešní posezení u ohníčku, než bych to vyjmenoval, asi by to trvalo, ale... Všichni víte kdo tam byl a kdo ne.. Bylo to fajn, takhle zakončit den kdy jsem skoro nepotkal živáčkaA hezky jsem se bavil, díky

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
-
Takže já musím poděkovat za dnešní super chaos výpravu. Bavil jsem se takovým způsobem, že se mi do toho ani nechtělo zasahovat! A to postupný rozebírání paty bylo taky hustý, jsem myslel, že každej nakonec skončí úplně někde jinde. No a Balkon, ten si to musel dokonale vychutnávat, když když jsem se tam honili jak banda káliků.
Bezva akce, se musí nechat!

-
- Kontaktovat uživatele:
taky děkuji...vůbec jsem nečekal, že se do něčeho takového připletu...nebejt zelené, neviditelné obludě s kočkou v patách bych se na ten hřbitov vůbec nepodíval
akce supr, a když oželím to, že sem vůbec nebyl o stavu družiny ani ničeho, co se tam stalo informovanej sem nadmíru spokojený... smekám před DM, protože takovej chaos tam a občas mi připadalo, že jsou opravdu všude.…
akorát mě zaskočil lich, jakožto inteligentní nemrtvý.… ale což, prostě, bylo to fajn, děkuju moc všem a Bardovi za skvělou dohru.… 

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Taky moc díky všem za dnešek. A nejvíc DM. Atmosféra skvělá.Zvlášť ty setkání kdy byla Nin úplně sama.
Ještě (nebo škoda ?) že jí našli včas.Kdo ví jak by to dopadlo.Super.Moc díky.
Ještě (nebo škoda ?) že jí našli včas.Kdo ví jak by to dopadlo.Super.Moc díky.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.06, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já taky děkuju za dnešní toulání, myslim že něco takového by si erik opravdu ani nevymyslel, a pak hlavně Amber, která se mnou vydržela až do teď do rána
Docela dobrý pařanský výkon 

- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
-