Chci také poděkovat za zábavu při událostech v posledních dnech na EQ a jak se to všechno hezky zašmodrchvá a zase těžko rozplétá a to jak brachům, tak dlouhejm! nekteré momenty sem se fakt dost lámal smíchy.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
koulinek píše:Chci také poděkovat za zábavu při událostech v posledních dnech na EQ a jak se to všechno hezky zašmodrchvá a zase těžko rozplétá a to jak brachům, tak dlouhejm! nekteré momenty sem se fakt dost lámal smíchy.
a co brachům v podobě ogara?
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Díky za trpělivost celé skupince, že to s tim drzounkem vydržela a nezabila ho hned ve městě a trochu sme si zahráli, zajímavé zpestření byli také náhodní přihlížející. No a taky děkuju za milé podbarvení atmosféry z hůry nejvyšší. Přineslo mi to taky cenné zkušenosti do budoucna takže DEKUJU!
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Tak poděkuju za hezkou a vydařenou oslavu. Za nechané sudy se omoluvám, snad jste si s nimi nějak poradili. Nepočítám s tím, že se ten s pivem vypil, kyž tam odhadem zůstalo ještě nějakých 170 korbelů
Každopádně díky všem hostům i oslavenkyni
Diky organizatorum a vsem zucasnenym za suprovej vecer, bavil jsem skutecne bajecne od zacatku az do konce. Ani jsem necekal ze se nas sejde tolik a ze se to takhle paradne natahne az do techto hodin.
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Hehe, tak já taky poděkuju. Sice jsem se ukazoval jaksi skokově a jen to prolétl, ale byla to zábava vás sledovat. A ten závěr jste si teda nakonec vysloužili.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Díky všem zúčastněným na Anadině oslavě. Hlavně děkuju Mo za stánek s ovocem a Tengovi za jeho vyrobení… Fakt paráda. Mo a Anade byly dojaté, když si o tom pak povídaly. Samozřejmě dík za pomoc s přípravou Amber, Tonnymu, Alfrayovi a skvělé Mo s číšnicemi. Díky Irmě za hudbu. Díky Tengovi za podporu.
Díky všem za dárky, Anade je teď hrozně šťastná. Hlavně… však on ví. ;-)
Díky Altairovi za příběh (Anade teď něco vrtá v hlavě), díky všem za účast a skvělou atmosféru a taky díky Bertovi za závěr.
Ze začátku jsem trochu nestíhal, ale pak jsem se už jen bavil.
Anade
Díky všem účastníkům dnešní výpravy, byla to paráda. A taky díky DM za výhodný obchod :D (Ale co, sám si to navrhl, ať si to sám vyžere... blbec jeden :D). Jsem nadšen, po dnešku, ohou!