díky společnosti a hlavně nebohé Tindě za pevné nervy... a zábavu a všechnu tu hru před, během a i tuším i co bude:)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
To bylo domluvené se Svačinkou - nejen že si zaplatil reklamní prostor v hláškách serveru, ale teď i pod zadnicí lichaBraenn píše:Bylo to.. takřka epické. Nechtěla bych být v dosahu, až se pan domácí vrátí a zjistí, co to má místo trůnu![]()
A k tomu zářezu … tenhle teda byl
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Heh, dneska mě fakt pobavil a zároveň naštval Alfray svým nákupem. Opět jsem anrazil na to, že trpělivost mě jako hráče prostě nemůže nikdy postačit k zahrání trpělivosti mé elfí postavy. Ale jedno vědí po dnešku všichni: za žádnou cenu nechodit s Alfrayem nakupovat, dostal by do kolen i ženskou 
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
i elfku? : )Panathian píše:Heh, dneska mě fakt pobavil a zároveň naštval Alfray svým nákupem. Opět jsem anrazil na to, že trpělivost mě jako hráče prostě nemůže nikdy postačit k zahrání trpělivosti mé elfí postavy. Ale jedno vědí po dnešku všichni: za žádnou cenu nechodit s Alfrayem nakupovat, dostal by do kolen i ženskou
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pokud jí nehraje elfka tak i elfku :-)The_Balrog píše:i elfku? : )Panathian píše:Heh, dneska mě fakt pobavil a zároveň naštval Alfray svým nákupem. Opět jsem anrazil na to, že trpělivost mě jako hráče prostě nemůže nikdy postačit k zahrání trpělivosti mé elfí postavy. Ale jedno vědí po dnešku všichni: za žádnou cenu nechodit s Alfrayem nakupovat, dostal by do kolen i ženskou
Díky DM za dnešní takou mini Questík, sice vůbec netuším kdo to byl, ale dík … dík aji hráčům … podlouhý době se něco dělo 
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
-
Armio Amattis
Také děkujiEnesek píše:Díky DM za dnešní takou mini Questík, sice vůbec netuším kdo to byl, ale dík … dík aji hráčům … podlouhý době se něco dělo
<b>acc: Spyder</b>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
Děkuji Romě za hezký večer na univerzitě, moc jsem si to užil 
Alishaer Frellimion
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
no jo ti dva jak se sejdou, to je pohroma škoda že musel darm končit dřívPaklic píše:Dnes zasejc dík za gejmku, ti orčí bardi mě prostě dostávali!
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
Jinak, já dneska smekám Alfrayovi, za obrovskou dávku diplomacie, úsilí a ovládání se, když se nás snažil dlouhé hodiny vystrnadit pryč
chudáci v říši, čekají je perné chvilky. Někteří měli kliku ( Viď Kat?
)
A jak pak ještě ochotně naslouchal našemo mučení na lodi aby se ujistil, že opravdu odjedeme
paráda
A jak pak ještě ochotně naslouchal našemo mučení na lodi aby se ujistil, že opravdu odjedeme
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat