Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
"Nevhodné chvíle", hmm, to se Eli nesmí dozvědět, prožívala ten složitý tleskací úkol hrozně intenzivně. A spletla se asi jen šestkrát?
Díky za včerejšek Kat a malé Eli, byla to velká legrace.. A samozřejmě Naylunovi za bezva přednášku, jako hráč jsem z toho měl asi více než postava, ale to je jedno ne?

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Velkej dík braenn za celou tu tahanici (hru, s velkým H
) a za závěrečný "prohození řeči" a urovnání věcí za posledních x ic měsíců
No a snad jsme pobavili i diváctvo.. jen Akira má prostě pech :))
________
První větě zasvěcení asi neporozumí uplně přesně:).
edit: upraveno:P

No a snad jsme pobavili i diváctvo.. jen Akira má prostě pech :))
________
První větě zasvěcení asi neporozumí uplně přesně:).
edit: upraveno:P
Naposledy upravil(a) Alfray dne 4. 2. 2009 8.18, celkem upraveno 1 x.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
Děkuji jednomu lektorovi a posléze jednomu adeptovi, za udělaní jedné adeptky šťastnou.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Takže oplácím dík Alfrayovi.
To jsem fakt nečekala že vybalí :))
Skoro si říkám škoda těch diváků - ale nakonec, kdyby to dopadlo jinak, ten šok pro okolí a přilehlé země by byl příliš velký:)
Moc hezké, na jednu stranu mě mrzí že to končí, ale stálo to za to.

P.S. dvě n, ne dvě e
:

Skoro si říkám škoda těch diváků - ale nakonec, kdyby to dopadlo jinak, ten šok pro okolí a přilehlé země by byl příliš velký:)
Moc hezké, na jednu stranu mě mrzí že to končí, ale stálo to za to.

P.S. dvě n, ne dvě e

Naposledy upravil(a) Braenn dne 4. 2. 2009 8.05, celkem upraveno 1 x.
haleluja...Roma už není pannaRoma píše:Děkuji jednomu lektorovi a posléze jednomu adeptovi, za udělaní jedné adeptky šťastnou.

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Děkuji jednomu adeptovi, za udělaní jedné adeptky... Nešťastnou.
Takže jsem na popud Braenn zabrousil do memoárů a zjistil jsem, že to bude přibližně dva roky, co jsem udělal vpravdě osudový krok, a sice spustil na elektronické bedýnce EQ.
Bohužel se asi přesné datum prvního přihlášení nikdy nedozvím (pokud to někde Labir nearchivuje, nebo nevyštěrchá) Ale účet na hru byl vytvořen 24.1 2007, první screen ze hry byl pořízen 14.2 2007, na fórum jsem se jako (ne)správný newbík připojil až 1.3 2007.
Vzhledem k tomu, že jsem našel EQ poměrně záhy, tak si myslím, že tohle je zřejmě ten čas, kdy jsem se před dvěma roky poprvé přihlásil. První postava Jája Velký CZE, na účtu JajaCZ naprosto v souladu s pravidly
, za což jsem hned chytil od nějakého hráče zdupa.
Vytvořil jsem (elfo-hraničářsko-lovecký) klon č.1 Earara, pak č.2 Elwina a nakonec 23.3 po krásném flamíku účet Selife a většině hráčů známou postavičku Serina (klon č.3 a doufám poslední). Pamatuju EQ1, EQ2, prožívám EQ3. Když jen přepočítám tu šílenou hromadu EXP na čas, jsou to dny a týdny online (A to jsem měl postihy za multiklas, nespočítaných úmrtí a ve finále se občas při kecání ten tok EXP zastavil, takže se skutečnou dobu strávenou ve hře asi nikdy nedozvím).. Vždyť i ten Serin už bude na desce 12 IC let.
Ale jsem v poděkování, takže k jádru věci.. Dík... Dík DM, DS, ať už mezi námi byly spory a nejasnosti jaké chtěli. Díky celé té neskutečně rozmanité paletě hráčů, které jsem poznal jak osobně, tak prostřednictvích postaviček. Speciální poděkování Braenn, která se tou spoustou screenů a zážitků táhne se svou Kat jako zlatá nit a především velký dík Labirovi, za to že i po třech letech provozu serveru se na to nevykašlal a táhne tu káru naší zábavy dál.
No, už to nebudu natahovat, troška vzpomínek, troška statistiky, raději budu pokračovat v hraní toho zelenýho lučištníka.. Třeba bude jednou EPIC..
Bohužel se asi přesné datum prvního přihlášení nikdy nedozvím (pokud to někde Labir nearchivuje, nebo nevyštěrchá) Ale účet na hru byl vytvořen 24.1 2007, první screen ze hry byl pořízen 14.2 2007, na fórum jsem se jako (ne)správný newbík připojil až 1.3 2007.
Vzhledem k tomu, že jsem našel EQ poměrně záhy, tak si myslím, že tohle je zřejmě ten čas, kdy jsem se před dvěma roky poprvé přihlásil. První postava Jája Velký CZE, na účtu JajaCZ naprosto v souladu s pravidly

Vytvořil jsem (elfo-hraničářsko-lovecký) klon č.1 Earara, pak č.2 Elwina a nakonec 23.3 po krásném flamíku účet Selife a většině hráčů známou postavičku Serina (klon č.3 a doufám poslední). Pamatuju EQ1, EQ2, prožívám EQ3. Když jen přepočítám tu šílenou hromadu EXP na čas, jsou to dny a týdny online (A to jsem měl postihy za multiklas, nespočítaných úmrtí a ve finále se občas při kecání ten tok EXP zastavil, takže se skutečnou dobu strávenou ve hře asi nikdy nedozvím).. Vždyť i ten Serin už bude na desce 12 IC let.
Ale jsem v poděkování, takže k jádru věci.. Dík... Dík DM, DS, ať už mezi námi byly spory a nejasnosti jaké chtěli. Díky celé té neskutečně rozmanité paletě hráčů, které jsem poznal jak osobně, tak prostřednictvích postaviček. Speciální poděkování Braenn, která se tou spoustou screenů a zážitků táhne se svou Kat jako zlatá nit a především velký dík Labirovi, za to že i po třech letech provozu serveru se na to nevykašlal a táhne tu káru naší zábavy dál.
No, už to nebudu natahovat, troška vzpomínek, troška statistiky, raději budu pokračovat v hraní toho zelenýho lučištníka.. Třeba bude jednou EPIC..

-------------------------------------------------------------
Tak chcu poděkovat za dnešní posezeníčko nad pivem a prasetem moc sem se bavil díky všem
ale nejlepší byl asi ten "usměvnej" konec v podhradí
sem se válel pod stolem

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
jo jo byla to sranda
Dik vsem za hru moc

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
JOJOJO moc parádní hra
taky díky, sem měl chvilkama fakt záchvat smíchu
Dik Všem Hlavně Dustymu
, Kris, Bretovi Gillordenovi …. prosrtě všem byla to pěkná hádka
Díky 

Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Díky za autoquestík, hlavně Naylunovi, který se toho tak hezky chytl a z obyčenjého rituálku udělal hotové drama,ale samozřejmě i celému našemu.. zbytku. Každý své starosti, ale tohle převládlo:)
A pak Romě za trpělivost a spolupráci (ta hláška s učitelkou mě dostala) a že nás vzala kam nás vzala (
)
A samozřejmě Alfrayovi, se kterým se poslední dobou přímo královsky bavím... za včerejšek Alfovi přípíšu bod, ale dnešek si bez debat započítá zase kat
Druhé kolo hry je snad ještě zajímavější než první :))
A pak Romě za trpělivost a spolupráci (ta hláška s učitelkou mě dostala) a že nás vzala kam nás vzala (

A samozřejmě Alfrayovi, se kterým se poslední dobou přímo královsky bavím... za včerejšek Alfovi přípíšu bod, ale dnešek si bez debat započítá zase kat

Teda jak tohle dopadne... *chytá se za hlavu*