Vypadá to, že odcházím na nějaký čas úplně. Jsem již delší dobu odpuzován jistýma věcma ve hře, dál mě hra samotná poslední dobou až tak nechytá a vůbec celkově zrovna nemám náladu. Já se vrátím... a se mnou příjde zákon
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
morfeus1234 píše:Zdravim chtel sjem se omluvit ,pac nechapu jaktoze jsem nesplnil makro test, byl sjem u toho ale proste jsem automaticky zmackl oboji nez sjem to docet jak ovladani postavy tak emoce... a paks e mi napsalo nesplneno...
ale byl sjem u toho...
tak sa omlouvam
(michal159-morpheus)
Taky se mi to stalo. Mám pocit, že se musí aktivovat runa. Pokud se volí emoce např. přes funkční klávesu, test bude nesplněn. Nejsem si tím ale zcela jistý (moc často mi to nevyběhne), opravte mne, pokud se mýlím.
Anade
Omlouvám se za dlouhodobější nepřítomnost ve hře. Povinnosti na chvíli zvítězily nad touhou hrát, díky bohům už jim odzvonilo. Během příštího týdne se vracím :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Omluva za dlouhou absenci [technicke problemy ktere se nakonec podarilo vyresit zapomoci Labira zmenou uctu a poslednich 14 dni chripka, prace, ani se neptejte] kazdopadne jsem zpet.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Já hodím omluvu za Alfraye.. možná u někoho klesl ještě níž, než byl.. možná si pohoršil jen trochu. Možná se někomu nezdá jako Solarovec, ale Solar "nerovná se" blb a sebevrah, zvlášť, když předcházelo to, co předcházelo :)) … Ale tak to viděl a proto udělal to, co by udělal asi každý příčetnější :)
Alfray píše:Já hodím omluvu za Alfraye.. možná u někoho klesl ještě níž, než byl.. možná si pohoršil jen trochu. Možná se někomu nezdá jako Solarovec, ale Solar "nerovná se" blb a sebevrah, zvlášť, když předcházelo to, co předcházelo :)) … Ale tak to viděl a proto udělal to, co by udělal asi každý příčetnější :)
že by taky dostával rozum ?
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Alfray píše:, ale Solar "nerovná se" blb a sebevrah, :)
uááááááááááááááááá..zničils mi smysl života a to jediné čemu jsem věřil!!!! má ted život cenu?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Ja se omlouvam Darmovi za muj vypadek vcera, zacalo to hroznym packet lostem a kdyz jsem se rozhodla hrdine restartovat router tak se ta mrcha uz nerozbehla. Asi po dvou hodinach jsem to vzdala a po trech to opet zacalo fungovat aby se nereklo... :x
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar