photter píše:braní pasti můžu přerušit ale nedozvim se pak, co je to zač, to se vypíše až když dokončíš (a kdy seš vykoplej z hidu)
uz jsem to nevydrzel a musel jsem si to vyzkouset v normalnim modulu. Examine, Disable trap, Flag trap a Recover trap me tak nejak z HIDU NEVYHAZUJI. Z hidu vyhodi jen pokladani pasti a to v okamziku jejiho polozeni na zem (cely proces je v hidu). Proc me to nevyhodi a tebe jo?
obejít jistě, pokud je někdo takovej trouba, že dává pasti na obejitelný místa, pak neni co řešit
no, ja bych spis pokladal za ultimatni, ze nekdo (to jako zlodej) muze polozit past tesne blizko prechodu a nebo jine jedine pristupove misto (a ze to dela). Protoze zde NENI standardni moznost pro zadnou postavu, jak se tomu branit. Ano IC, o te pasti muzu vedet a preskocim/preletim/obejdu, ale v systemu to proste nejde.
cizí pasti dou na EQ normálně sebrat, vyzkoušeno, to byl bug Alhambrie to DC 106
uvedu jednoduchy priklad. zlodej na 6 nebo 7 levelu mi polozil nejakou slabouckou past. Nejen ze jsem ji nevidel (narozdil od vsech pasti na EQ), ale mela DC-56. Ehm, technicky mozna je sebratelna, ale kdo na EQ to prakticky dokaze.
co to povídáš, že bych past neviděl ? to jako proč ?
protoze ty potvurky polozene roguem maji nejake divne DC na detekci
když mi někdo chce položit skutečnou past, je to pro něj taky full round action
delsi verze: zatimco caster dokaze seslat iluzi pasti, pritom se najist, poskrabat na zadku, vysmat se zlodeji, ktery je tak pomaly ze se zda ze se skoro ani nehybe a poslat na nej 10x maxovany IGMS a jeste bude mit 20% z roundu cas.
kratsi verze: zakouzlit iluzi pasti taky vezme 1 kolo.
Ale je pravda ze kdyz tak slysim phottera, tak specialne pro nej tam je lepsi nosit nejaky jiny kouzlo.
btw. me taky prijde svinacky pokladat spousty pasti na sebe, to ti divny neprijde? Pasti s obrovskym DC, ktery davaji veci jako paralyzu, dispell... ktere se nedaji obejit … odstranit …
P.S. ted me trochu zarazilo, ze si stezuje zrovna photter, kterej jako jeden z mala muze na ty pasti dat v hidu examine a zjistit, co to je zac. Ostatni classy examine ani nemaji. A kdyz to tak posloucham, tak mu radsi budu klast opravdovy pasti. Maji vetsi detection DC, skutecne neco udelaji a neseberou mi mid level slot