anurin píše:Tomu by se spíše mělo říkat nechutná scénka ze hry.
Souhlas, zvlášť, když hned víš, co to bylo za hráče :( …
Poslední dobou je to celý nějaký špatný... zemřu někde s někým, za nějakou dobu projde výprava...
telly : //neříkal jsi si o pomoc, že ne?
//posílal, ty chceš snad přes očistec?
..bohužel, poslední dobou je toho víc.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Enesek píše:Rozsudek za "ohrožování královského lůna."
tohle mě fakt dostalo
Já psal léna... to do tvé postavy vstoupil ovip a zamotal jazyk. Imho, dneska si mě dvakrát pobavil. Jednou s lůnem a podruhé s hodem kostkou a následným mračením. To nemělo chybu.
tohle mě fakt dostalo
Já psal léna... to do tvé postavy vstoupil ovip a zamotal jazyk. Imho, dneska si mě dvakrát pobavil. Jednou s lůnem a podruhé s hodem kostkou a následným mračením. To nemělo chybu.
Sem rád že sem tě pobavil
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
tohle mě fakt dostalo
Co ti Largo říkal chlape?
1) Drž se dál od Viktora, bo špatně skončíš.
2) Drž se dál od lesa, bo tě nechám špatně dopadnout.
3) Drž se dál od královy dcery, bo ti špatně dopadne
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Mě ve hře dostalo převezení spící osoby svázané v prostěradle z jednoho bytu v říši do druhého bytu (nevěstinec) v Tirianu kde se náhle probudila a byla v sedmém neby ….
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
Enesek píše:Mě ve hře dostalo převezení spící osoby svázané v prostěradle z jednoho bytu v říši do druhého bytu (nevěstinec) v Tirianu kde se náhle probudila a byla v sedmém neby ….
Enesek píše:Mě ve hře dostalo převezení spící osoby svázané v prostěradle z jednoho bytu v říši do druhého bytu (nevěstinec) v Tirianu kde se náhle probudila a byla v sedmém neby ….
Mě teda teď nejvíc dostalo to tvoje NEBY
Nebe oný postavy(nikdo neví že to je Bret) je TVRDÝ
Postavy se vracejí z nevinné procházky. Jdou kolem temného, zapovězeného místa. Hluboká noc. Hlavou proudí myšlénky na upíry. Když tu hle! Oba vchody do zatuchlé hrobky zejí dokořán. Aby tak upíři vylezli ven! Ano, i nedaleko netopýr podezřelý poletuje. "Zavřeme raději ty dveře". Zavřou jedny... a netopýr se rozletí přímo k nim a proklouzne těsně dovnitř do hrobky než zapadnou i dveře druhé.
A pak tam je chuděra uvězněný, tože přechod jsou dveře, které mu zabouchli před nosem a on mává kožnatýmy křidélky přiskřípnutý za dveřma
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak píše:Postavy se vracejí z nevinné procházky. Jdou kolem temného, zapovězeného místa. Hluboká noc. Hlavou proudí myšlénky na upíry. Když tu hle! Oba vchody do zatuchlé hrobky zejí dokořán. Aby tak upíři vylezli ven! Ano, i nedaleko netopýr podezřelý poletuje. "Zavřeme raději ty dveře". Zavřou jedny... a netopýr se rozletí přímo k nim a proklouzne těsně dovnitř do hrobky než zapadnou i dveře druhé.
A pak tam je chuděra uvězněný, tože přechod jsou dveře, které mu zabouchli před nosem a on mává kožnatýmy křidélky přiskřípnutý za dveřma
Dostalo mě když se moje postava hrnula v Tirianském přístavu k odpadkovému koši vyhodit odpadky
a po otevření odpadkového koše zjistila že to není odpadkový koš ale sud s rybami na prodej.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 9.59, celkem upraveno 1 x.
Jedna hodina ráno reálného času, dům odpočinku v Amfiberai.
C: tell// Ve dvě jdu spát, ráno vstávám do práce
Dvě hodiny deset minut ráno reálného času.
C: tell// Posunul jsem limit do tří
Ze deset minut tři hodiny ráno reálného času.
C: tell// Jak se mám IC odpojit, kdž se postavě vůbec nechce
N: tell// Já to dělám tak, že zmáčknu ALT a F4 dohromady, protože tohle nejde nijak okecat
…..
Tři hodiny a dvě minuty ráno reálného času.
C: *Usměje se*
ALT+F4!
Byla to skvělá hra...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův