Braenn píše:máte můj obdiv, že vás neodradil ten šílený kopec.
To víš Brean, my sme šíleně odolní jedinci jenom dvakrát sme si dávali pauzu (nebo třikrát?)
Akira píše:trapaslíci:když budete hodní, třeba bych vás mohl i vyzvednout..pochopitelně ne pod tím dlouuuuuuuuuuuuuuhým kopcem, ale těsně před vrcholem
kokosak píše:Luky se vemou, bokeny uvažuju esli se vyplatí. Na vejletek se pude a pude se v sedum ráno, hned jak se zbudim :D
ted jsi me pobavil....ale klidne vyraz už v šest
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Libra píše: .. kdo kdy slysel ze by nekdo delal 11cti stupnove pivo .. nejakou brecku mozna ale pivo ?!
Nerad to zas vytahuju, ale k vám ještě nedošla 11cka Gambrinus? Já pivo nemusím (ale třeba Mastera 13ku, polotmavý, si dám), ale všichni kamarádi si chrochtaj jak prasata v žitě
Libra píše: .. kdo kdy slysel ze by nekdo delal 11cti stupnove pivo .. nejakou brecku mozna ale pivo ?!
Nerad to zas vytahuju, ale k vám ještě nedošla 11cka Gambrinus? Já pivo nemusím (ale třeba Mastera 13ku, polotmavý, si dám), ale všichni kamarádi si chrochtaj jak prasata v žitě
Gambrinus 11 - Dobré pivo za rozumnou cenu, ale musím souhlasit s našimi západoasijskými sousedy že ho Zubr chuťově překoná.
Gambrinus 11 - Dobré pivo za rozumnou cenu, ale musím souhlasit s našimi západoasijskými sousedy že ho Zubr chuťově překoná.
Darme, že ty už máš taky šikmý oči... co to s tebou udělali?
Braenn píše:Heh, jo to bylo dobrý:) Aspon si můžeš potykat se Sciorpem, ten to minule zabalil rovnou na příjezdové cestě, jak mu těch 20 metrů do chatky přišlo daleko :P
anurin píše:
Darme, že ty už máš taky šikmý oči... co to s tebou udělali?
Některá asijská piva opravdu ujdou a není dobré zavírat své chuťové poháry před exotikou, můj milý český krajane. Samosebou v porovnání s lahodnou chutí Plzeňského moku nenacházejí srovnání, leč ve všech směrech průměrný Gambrinus překonávají hravě. Pokus o zlepšení této pro Plzeňský pivovar trapné situace ve formě jedenáctistupňového Gambrinusu situaci trochu změnil, ale nezvrátil. Proto tedy na akci v sestupném pořadí preferuji Prazdroj, Zubra a pak cokoliv jiného.
(pokud ovšem někdo nekoupí polotmavou třináctku démona, ale to tu asi nikdo nezná :D)
Milý darme, je mi jedno co a čemu holduješ. Klidně pij pivo, ve kterém jsou naložení hadi. Já mám rád čínu, ale čínský asijský pivo s hadem ve flaše bych nedal. Stačí že na jednu takovou flašku koukám doma a je mi z ní na zvracení. To je aspon kořala.. ale v pivu?
čínský? český? nebo něco mezi tim? něco jako... český pivo bez pěný? nebo čínský pivo s pěnou? Asi ses upsal, nebo já fakt nevim co si pod tím mám představit
Ono, nerad bych aby se jednou čechám říkalo číchy.. jen kvůli přistěhovalcům.