Tak to bych zažít nechtěl.Jon píše:Dostalo mě, když mi vteřinu před uklidněním lítého medvěda zinterferovalo kouzlo "Jednota s přírodou" :D

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
že bych taky vyzkoušel??? :-D …George píše:Po dlouuuuhé době co mám pgr 0, popř. nějaký regenerace.… už sem myslel, že se z tý nuly nikdy nevyhrabu, ani po dlouhých hrách bez ničeho výdělečnýho..pgr pořád 0 ….. tak vlezu do stok, pobiju pár krys, kouknu na PGR... 1+
Hmmm, tak mám první bonus …. několik měsíců pgr 0, po zabití jedný laně regenerace, najednou pgr 1+, za jeden den potom první bonus (viz příspěvek výše)…. Nebyla nějaká tajná úprava?George píše:Po dlouuuuhé době co mám pgr 0, popř. nějaký regenerace.… už sem myslel, že se z tý nuly nikdy nevyhrabu, ani po dlouhých hrách bez ničeho výdělečnýho..pgr pořád 0 ….. tak vlezu do stok, pobiju pár krys, kouknu na PGR... 1+
merlik píše:Už se těším, až se místo PGR bude rozebírat a ladit craft. Nic osobního.
Že se neumí trefit miší na podlahu, protože ta křesla furt překážejíkokosak píše:Opět volně převyprávěno
A: Tak pa
B: Bolo nám potěšením
A: *zvedne se z kožešiny*
B: *zvedne se z houpacího křesla*
C: *zvedne se z houpacího křesla*
C: *usedne na křeslo, ze kterého se zvedla B*
No, co si člověk o takové návštěvě má myslet?
anurin píše:A: hmm?
B: hmm? *zabručí*
C: hmmmm
D: umíte i něco jiného než hmm?
A: hmmmmm
b: hum?
c: hmm? *tázavě*
nebylo to přesně takhle... ale každý pochopí, že jsem byl ve společnosti tří bručících medvědů nebo natvrdlých orků. ( nechci urazit postavy )