Vugi píše:Na náměstí v Tirianu rozhovor dvou postav:
A (žena): koukám, že tě ten tvůj pták moc neposlouchá.
S (můž): To máš pravdu.
A: Ptáka musíš pevně chytit a ukázat mu kdo je tu pánem.
Hovor pokračoval v podobném duchu dále, ale to už si přesně nepamatuji, měl jsem z toho záchvat smíchu
no jo.."S" je vždy vhodný objekt na odborné rady
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
IC sekce z 22.2 a trpasličí vzkaz od Sciorpa *Přepivněný vzkaz* tohle nemá chybu!!
VAROVÁNÍ!!!
*v hargole je na nástěnce přepivněné varování*
Na vědomost sa dává že s platností vod hned je zakázané vstup do starejch bání a to do vodvolání.pod pokutou 2 zlaty za porušení.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Postava A ukazuje názorně postavě B způsob jak potichu nekoho odpravit. Postava B už jen sýpe a poulí oči. Kolem jde jejich známá postava S. nakloní hlavu a po pozdravu tiše pronese:
"Bacha, je sem vidět z hradeb"
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
K: ..hmmm...nemáme peníze. Má někdo nějaký plán?
A: uděláme banku
X: ..to je hloupost, mám tam taky peníze
A: ale já ne*zazubí se* vydělám na tom
K: *na X* vždycky jsi byl suchar
X: a riziko neodpovídá zisku
A. musíš se v tom pitvat? nemůžeš prostě říct dobrej plán a jdem na to?
K: moc hledíš na detaily
X. ..a navíc je to nezákonný
K: vždycky zkazíš dobrej nápad
A: (ve stejnou chvíli jako K) umíš zkazit dobrej plán
K: *po chvíli* má někdo další plán?
hmm..no dodat aspon vysvetlení...nějak jsem to nepochopil, tak se ani nemužu smát