To Jon: strach? spíš respekt!
Zajimava fota ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
pěkné fotky brachů, jinak s těmi prooutky mě Rumbard rozsekal
sem si hned vzpoměl na přemysla oráče a jeho starou a další tydlecty báje a pověsti český akorát si nepamatuji do to vlastně říkal třem synům na smrtelném loži, sice sem měl z dějaků naposledy jednotku ale tohle si fakt už nepamatuji jelikož již na mě leze ten strejda z německa
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
ano ano děkuji za osvěžení paměti
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Vugi: běžná praxe 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Re: re
Pochopils spravneVugi píše:Nalk píše:Vugi: běžná praxetáhněte pryč, tady učit nebudete !
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
Zasejc.. má to jednu zásadní výhodu, v tomhle stavu mám vlatně postavu mistra, už se nemá od koho učitcybermisa píše:Pochopils spravneVugi píše:Nalk píše:Vugi: běžná praxetáhněte pryč, tady učit nebudete !
![]()
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
To ze ty neumis projit, neznamena, ze neumi i ostatniVugi píše:Zasejc.. má to jednu zásadní výhodu, v tomhle stavu mám vlatně postavu mistra, už se nemá od koho učitcybermisa píše:Pochopils spravneVugi píše:táhněte pryč, tady učit nebudete !
![]()
a zbytek bručí
![]()