Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Zase neblázni, kytaru jsem nedržel v ruce už dlouho, skončil jsem u táborákového hraní a barré akordy mi dělají občas trable :D Takže vemu pár písniček, ale pan kytarista budeš ty.magnumik píše:hmm.. pokud bude kytaratak bych si klidně vzal půlku na starosti a půlku přenechám darmovi
zpaměti umim zahrát jenom Nad stádem koní
a Nothing Else Matters nepude pořádně zahrát na akustice bez vykrojení a Nothing Else Matters bez sola je jak Kirk Hammett bez ruky
tak..mohl bych se pokusit..už jsem dlouho nepsalBraenn píše:Sakra! Akiro máš recht, jsme bez našeho nadějného autoraSpolečností nepochopená, vzdala svou snahu a to už měla slušný fanklub:( Budeme si asi muset náhradu, ale kdo nahradí dokonalou nedokonalost?
děláš jakobych nejelDarmonlor píše:A jestli přijedu s Erikem, můžeme Macafě zahrát něco z repertoáru Krollího čtvera.
normálně hrávám o tisíce dolarů, ale že jsi to ty a at se nestresujem...Alfray píše:Copa já vím, co jste si tam minule pižlali?:D Jo a o jakejch částkách se bavíme.. abych věděl o kolik si vzít víc:)))Akira píše:…