Chce někdo screen? Abyste věděli co kreslit? Samozřejmě nejluxusnější apartmán je perma zabrán členy MUNI, takže nejlépe, aby oni poslali screeny pro inspiraci.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
OK pokud všichni souhlasí vykašlala bych se na stromy a pro teď malovala Tirianský veřejný dům aneb jak si ho představujete vy! (protože v reálu to vypadá jako děsně nudný místo :D)
Dobře, holoto nevděčná *brblá si* tak to trochu učešeme, ať se ví co se kreslí. Udělejme to hlasováním (každý zvolte svého favorita). Momentální (konkrétní) návrhy jsou:
jakýpak hlasování..jediný kdo tu chce jakýsi stromky seš ty ostatní chcou bordel!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
no Lucerna zní pekně rád bych se učastnil ale nevím jestli na to budu mít čas mám večer jen 4-6 hodin na hraní :) co mám novou práci a ještě do toho občas dělám melouchy takže nevím moc rád bych něco zkusil potvořit, každopádně kdybych tvořil byl bych pro bordýlek u Lucerny také
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
..já budu krmit hrocha. Líbí se mi, že je špinavej!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!