Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
hele vůbec nevím jak se tam dostanu pokud tedy pojedu jako že bych rád, budu potřebovat na někoho kontakt, nebo se s někým domluvit jestli by měl volné místo, jsem schopen dorazit do prahy kamkoli, vlastně jsem schopen dorazit i do chleba, si vemu mapu buzolu a ták, ale jen pro jistotu by bylo dobré mít mobile na pár lidí, kdybych se ztratil v lese bo tam někde (nějaký hospodě, sklípku,….)
tak dyžtak sa mi někdo vozvěte kdo by mi chtěl pomoci
tak dyžtak sa mi někdo vozvěte kdo by mi chtěl pomoci
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
deskovky jsem taky slíbil + pokřík
jinak autem pochopitelně jedu a uvidím kolik bude ještě z Brna volných míst ( když bude breeejn hodná, může sedět i pohodlně..ne jako minule)
jinak autem pochopitelně jedu a uvidím kolik bude ještě z Brna volných míst ( když bude breeejn hodná, může sedět i pohodlně..ne jako minule)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
pro houskýý, milý kokosáku..pro houskýý a ne néé ale viďkokosak píše:Helé, skočíme do krámu pro rohlíky, né?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!