Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Myslím že jako první páteční program bude takové malé Alles Gute pro Plzeňáky a přilehlou verbeš.
Krýgl. Půllitr.
Krýgl. Půllitr.
A nyní si procvičíme celé věty...

(V dalších lekcích se zaměříme na problematická slovíčka jako Hopík, Žemlbába, Naběračka a Rozsvítit - vysvětlíme si, jak se to říká správně :bleh: )
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Já být velká silná mocná Praha bojovníka šamana a nepotřebovat krýgla, šalina ani šle. A už vůbec nedávat móku z mléna na vozék nebo mozék z koléna do hlavé. :megalol:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Pokud se najde někdo kdo pojede od nás tady ze severu a mohl by mě vzít, tak bych se možná zjevila. Ale vzhledem k tomu, že pražáci už maj narvaný auta a vlakem to po mě prosím nechtějte až tam..jsem chudý student :D, tak moc nevím no. Pokud by někdo místo našel na jednu nit s uzlem a její bagáž tak dejte vědět :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

NiamCK píše:Pokud se najde někdo kdo pojede od nás tady ze severu a mohl by mě vzít, tak bych se možná zjevila. Ale vzhledem k tomu, že pražáci už maj narvaný auta a vlakem to po mě prosím nechtějte až tam..jsem chudý student :D, tak moc nevím no. Pokud by někdo místo našel na jednu nit s uzlem a její bagáž tak dejte vědět :D
Jakožto chudý pracující klidně uvolním místo v autě chudé studentce. Stačí řict :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

jakožto bohatý buržoázní dobytek ti to místo zasednu :bleh: :megalol:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

NiamCK píše:Pokud se najde někdo kdo pojede od nás tady ze severu a mohl by mě vzít, tak bych se možná zjevila. Ale vzhledem k tomu, že pražáci už maj narvaný auta a vlakem to po mě prosím nechtějte až tam..jsem chudý student :D, tak moc nevím no. Pokud by někdo místo našel na jednu nit s uzlem a její bagáž tak dejte vědět :D
A kde že je tan tvůj sever?
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Braenn píše:Myslím že jako první páteční program bude takové malé Alles Gute pro Plzeňáky a přilehlou verbeš.
Krýgl. Půllitr.
Krýgl. Půllitr.
A nyní si procvičíme celé věty...

(V dalších lekcích se zaměříme na problematická slovíčka jako Hopík, Žemlbába, Naběračka a Rozsvítit - vysvětlíme si, jak se to říká správně :bleh: )
Jináč my "Východočeši" čo gómem po trpaslicku žádný lepce nepotřebujem! :p
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Já si hned říkala že ten Selin slovník bude prospěšný i mimo hru:)

Niam - výborně! Už jsme čtyři, to je dobré číslo na bránění velikonočních barikád proti barbarským hordám :biggrin:
Jinak těch aut z Prahy pojede imho víc, jen patří většinou těm co se vyjádří až později, tak nepanikařit:)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jinak jestli máte ještě někdo další balík Bangu vemte. Mě v tom mém chybí dvě postavy, ale můžu rozšířit akirův pack aby mohlo hrát víc hráčů:) Kromě pokerového večera se může udělat i Bangový :dribble:
Naposledy upravil(a) Braenn dne 6. 3. 2009 8.47, celkem upraveno 1 x.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Juhůůů Niam!
Akira

Příspěvek od Akira »

Braenn píše:Jinak jestli máte ještě někdo další balík Bangu vemte. Mě v tom mém chybí dvě postavy, ale můžu rozšířit akirův pack aby mohlo hrát víc hráčů:) Kromě pokerového večera se může udělat i Bangový :dribble:
mám balík i s rozšířením, takže postav dost
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Cesta evidentně zajištěna...děkuji šarmantnímu gentlemanovi (tedy pokud mě nezamítnou jeho spolujezdci :megalol:

Kat: Hohooo oni maj svaly, my máme čáry... a pohled raněné laně zahnané do kouta.
Akira

Příspěvek od Akira »

NiamCK píše:Cesta evidentně zajištěna...děkuji šarmantnímu gentlemanovi (tedy pokud mě nezamítnou jeho spolujezdci :megalol:

Kat: Hohooo oni maj svaly, my máme čáry... a pohled raněné laně zahnané do kouta.
no..pokud je "pohled raněné laně zahnané do kouta" to jediné co stojí mezi jalovcem a tvým zadkem, tak to můžeš klidně zkusit.… :bleh:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Darmonlor píše: Jakožto chudý pracující klidně uvolním místo v autě chudé studentce. Stačí řict :)
Netřeba.. vejdem se i v 5ti(+sud) ,ale zase by bylo třeba nebrat si se sebou každý dvě zavařovací lahve na mušle a potapěčský brejle... :bigwink:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Akira

Příspěvek od Akira »

mušle tam nejsou..jsou tam normální záchody!
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

kohen píše:
Darmonlor píše: Jakožto chudý pracující klidně uvolním místo v autě chudé studentce. Stačí řict :)
Netřeba.. vejdem se i v 5ti(+sud) ,ale zase by bylo třeba nebrat si se sebou každý dvě zavařovací lahve na mušle a potapěčský brejle... :bigwink:
A ponožky mužu? :D Jsem ženská, musím si sebou vzít minimálně půl skříně..co kdyby jsme šli někam na party nebo přijel Brad Pitt :megalol:
Navíc jsem skladná...víc než si myslíš..za to si mužu přibalit ty brejle?
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

NiamCK píše:
kohen píše:
A ponožky mužu? :D Jsem ženská, musím si sebou vzít minimálně půl skříně..co kdyby jsme šli někam na party nebo přijel Brad Pitt :megalol:
Navíc jsem skladná...víc než si myslíš..za to si mužu přibalit ty brejle?
Jen doufám, že to nedopadne jako v "účastnících zájezdu" Brad určitě dorazí, to si asi ujít nenechá... :dribble:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

NiamCK píše:Kat: Hohooo oni maj svaly, my máme čáry... a pohled raněné laně zahnané do kouta.
Ty dodáš pohled laně, já kuš a velikonoční pukavce. Oni mají svaly, my nulové ohledy a zákeřnost lasiček zahnaných do kouta.
(A co se týče Pitta - ještě Deppa nebo Rena bys tam neměla? :dribble: )

P.S. Ta kuš má šipky upravené pro střelbu do živých cílů (a tím nemyslím zpětné háčky:D). Akira může dosvědčit, že to nebolí, ale zblízka nepotěší:))
Akira

Příspěvek od Akira »

Braenn píše:
NiamCK píše:Kat: Hohooo oni maj svaly, my máme čáry... a pohled raněné laně zahnané do kouta.
Ty dodáš pohled laně, já kuš a velikonoční pukavce. Oni mají svaly, my nulové ohledy a zákeřnost lasiček zahnaných do kouta.
(A co se týče Pitta - ještě Deppa nebo Rena bys tam neměla? :dribble: )

P.S. Ta kuš má šipky upravené pro střelbu do živých cílů (a tím nemyslím zpětné háčky:D). Akira může dosvědčit, že to nebolí, ale zblízka nepotěší:))
měl jsem 9 let doma fretku...vím jak s ní zacházet...vy lasičky...už těď lituju (kecám) vašich půlek, které budou mít barvu zralých rajčat...po setkání s náma...
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Já vím nevím, ale nezapomínejte, že někoho jako jsem já nemůžete bít...zaprvé by jste se s mojí velikostí do zadku ani netrefili, zadruhé by jste stejně omlacovali kosti, zatřetí bych se rozpadla...jsem přece z cukru.

Kat: deppa určitě seženu taky..a chceš ho jako piráta, majitele čokoládovny, vyšetřovatele nebo snad elegána v dekadentním sáčku? Pošlu mu smsku :D
Odpovědět