Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych poděkovat koulinkovi, Streetovi a Tomynovi za dnešní emotivní loučení. Bylo to o dost silnější, než jsem čekal, a popravdě o dost těžší, než jsem čekal. Ještě, že tam bylo trochu toho odlehčení v podání Paklice.
Nicméně asi bych to měl doplnit OOC.
Neděje se nic divného, jen se RP pro mne stává v životě nižší prioritou. Nevím, jestli končím úplně. Spíš si asi někdy vyjímečně zahraju chvilku. Nebo se k tomu možná časem vrátím pořádně. Durmin ví...
V každém případě nyní děkuji všem, kdo ovlivnili Hromvalův život nebo naopak nechali své postavy ovlinit jím.
Nicméně asi bych to měl doplnit OOC.
Neděje se nic divného, jen se RP pro mne stává v životě nižší prioritou. Nevím, jestli končím úplně. Spíš si asi někdy vyjímečně zahraju chvilku. Nebo se k tomu možná časem vrátím pořádně. Durmin ví...
V každém případě nyní děkuji všem, kdo ovlivnili Hromvalův život nebo naopak nechali své postavy ovlinit jím.
Jezura píše:….

jinak děkuji jedné trpaslici

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
*šibalsky mrkne* Brumla je opravdu BEJKOUNTomyn píše:Jezura píše:….je mi to líto ale chápu to každopádně Hromval bude chybět, škoda že jsem to nevěděl dřív možno by nebyl Brumla na rybách tak dlouho a měl by delší čas na rozloučení
jinak děkuji jedné trpaslici
Balia Thorton -veselá trpaslice s upraveným vousem
Poděkování
Opět děkuji nekterému DM. Tentokrát ani ne za hru. On bude vědět 

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Díky Elenovi za možnost skvělého bojového cvičení. A Amirovi taky. 

Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 9.54, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Dneska byl dobrej den Díky všem z výpravy a hlavně Artovi za spestření jak výpravy, tak plavby na lodi diky 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Chtěl bych moc poděkovat všem hráčům, který jsem dneska třeba jen potkal, pak taky Artovi, že mi věnoval čas i přes to, že tu dneska (včera) běhal celej den, tak, že se snad nenašel hráč v království, kterej by jeho přítomnost ve hře nepoznal.
Zkrátka den, jak má být.

Zkrátka den, jak má být.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Uf.. tak dnes to bylo náročné.. kdybych měla vyjmenovávat budu tu do večera.. tak snad hlavně díky těm, co mě v té svatbě nenechali a .. pomohli jak bylo domluveno.. a dm - že v tom kat nebyla sama a za parádní zázemí. Dík za večírek (z toho se nevzpamatuju asi ani já:)) a svatbu, jednomu nejsnobštějšímu elfovi, který mi tyranizuje postavu už skoro půl roku a ještě se v tom vyžívá, jinému elfovi že zvolil zrovna ten přístup, který potřebovala.. a který by mohl občas zvolit ten elf předtím (:)). taky jednomu člověku za uklidnění a .. a už vyjménovávám!
Takže dík.. výborný, velice výborný den.
A samo.. díky za natřeného jelena.. takhle to bylo zábavnější
Takže dík.. výborný, velice výborný den.
A samo.. díky za natřeného jelena.. takhle to bylo zábavnější

Chtěl bych poděkovat všem , kteří se na svatbě podíleli, nebo už jen že přišli…, moc hezký výzdoba a organizace, přístup hráčských postav. Trošku bych se chtěl omluvit za výpadek textu, ale když se daří tak na dvakrát, no nakonec se to podařilo tak nějak dát dohromady i Tonymu.
Překvapil mě trošku běhající hobit po svatbě co si nacpával kapsy masem a nikdo ho vlastně neznal a stráž byla hned u truhly s jídlem. No i tací se najdou, tak snad se mu to líbilo.
Díky za moc hezké šaty pro nevěstu, prsteny a také družičky… děkuji svědkovi, že podržel nervózu u oltáře. Také velký dík za to, že na rozlučkovém večírku tanečník nebyl vypískán a všichni mu tam dost pomohli.
Překvapil mě trošku běhající hobit po svatbě co si nacpával kapsy masem a nikdo ho vlastně neznal a stráž byla hned u truhly s jídlem. No i tací se najdou, tak snad se mu to líbilo.
Díky za moc hezké šaty pro nevěstu, prsteny a také družičky… děkuji svědkovi, že podržel nervózu u oltáře. Také velký dík za to, že na rozlučkovém večírku tanečník nebyl vypískán a všichni mu tam dost pomohli.
Naposledy upravil(a) kohen dne 9. 3. 2009 1.28, celkem upraveno 1 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Ufff...teda! Dneska to bylo neuvěřitelné a ani nevím kolikrát jsem komu poděkoval, nebo něco domlouval ve hře, ale ihned poté, co jsem se dostal do hry, to byla jedna velká jízda a užíval jsem si to!!!
Největší dík patří všem, co nás podpořili při zařizovná svatby a to ať už šaty/prstýnky(dík Arto:) ), nebo zařizování svatby jako takové (braenn hluboká poklona ! ) ….či famózní výzdoba, která brala dech! (smekám labire, opravdu krásnější den si ani neumím v roli nevěsty představit!) - nemluvně o tom, že mi při některých darech spadla čelist. ^_^ (kolébka - docela kameňák :-D , ...a to ostatní - WOW!)
Zkrátka jsem opravdu nadšený, z toho, jak se všechno povedlo (až na některé neplánované nevěstiny útěky od oltáře ..ehm) - ohňostroj, univerzitní překvápko, doprovodná hudba, nečekaná návštěva tří osob, a hlavně obětavý družičky ve stejnokroji , hosté... ….NEUVĚŘITELNÝ!
Díky všem za vyčerpávající a nádhernou hru
(pro dámy z loučení se svobodou - snad jsem vás neunudil ,,městečekem Tirian,, :D mno..a o panu těšiteli ženských srdcí(a nejen toho) ...myslím, že to bylo ještě v mezích ...i když...^_^ )
(a pro Braenn - to zvířátko ...teda nečekal jsem, že ho ,,dodáš,, :D to jsem šel do kolen!)
P.S.: Dík Kohene!
Největší dík patří všem, co nás podpořili při zařizovná svatby a to ať už šaty/prstýnky(dík Arto:) ), nebo zařizování svatby jako takové (braenn hluboká poklona ! ) ….či famózní výzdoba, která brala dech! (smekám labire, opravdu krásnější den si ani neumím v roli nevěsty představit!) - nemluvně o tom, že mi při některých darech spadla čelist. ^_^ (kolébka - docela kameňák :-D , ...a to ostatní - WOW!)
Zkrátka jsem opravdu nadšený, z toho, jak se všechno povedlo (až na některé neplánované nevěstiny útěky od oltáře ..ehm) - ohňostroj, univerzitní překvápko, doprovodná hudba, nečekaná návštěva tří osob, a hlavně obětavý družičky ve stejnokroji , hosté... ….NEUVĚŘITELNÝ!
Díky všem za vyčerpávající a nádhernou hru
(pro dámy z loučení se svobodou - snad jsem vás neunudil ,,městečekem Tirian,, :D mno..a o panu těšiteli ženských srdcí(a nejen toho) ...myslím, že to bylo ještě v mezích ...i když...^_^ )
(a pro Braenn - to zvířátko ...teda nečekal jsem, že ho ,,dodáš,, :D to jsem šel do kolen!)
P.S.: Dík Kohene!
anurin: Arto neexistuje, copak jste to už nepochopili. je to jen fiktivní postava 
toueer: měli jste mi ho tam nechat na večírku..krokodýla...by se divil

toueer: měli jste mi ho tam nechat na večírku..krokodýla...by se divil

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!