na místo autem to nebude nijak tristní. Když pojedete aspon čtyři což není problém, nevím, do dvou set jistě, ne? pro čtyři tam a zpět.. Kolik stojí benzín?
Dnes hodně (dálnice 26,90), uvídme jak za měsíc :-)
Počítej tak 2,50/km (s rezervou). Je to z Prahy (s rezervou) 250 km, což (s rezervou) odpovídá 1250 Kč tam i zpět děleno čtyřma 312 Kč na dopravu autem (bez rezervy si odečti tak 25 %). Oproti vlaku je to cca 50 % úspora.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 10. 3. 2009 20.12, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Braenn píše:a ten test inteligence, dovezeš jeltzina, jablkovici nebo mošt?
Já bych spíš typoval jabka k tequille
jablka? S tou skotsko-irskou jste mě dostali, ale Tequila se nedělá z jablek *zamračí se* a nejí se k ní jablka. Nemá s jablkama nic společného. Ani mexikánci s jablkama. Vy si ze mě plukovníku stířílíte!
no k tequille třeba aj kečup kamoš si jednou dal pěkně kečup a zapil to z misky na ex stříbrnou (nebo možná zlatou, vzpomínky sou mlhavé) ve které mohly byt tak čtyry panáky
opatrně chlapče s humorem:) znáš nás, poštveš proti sobě jednoho, poštveš celou smečku.. já to naplánuju, Naylun zpacifikuje (možno role prohodit) a Serin tě pak zakope.
Paklic: to bys musel byt joo chlastáč tequilly abys poznal jaká je dobrá já bych se orientoval třeba jen podle červa naspodku btw. bude tequilla s červem?
Alfray píše:Magnum má recht... ke zlatý a stříbrný se jí něco jinýho:) … ty mluvíš o stříbrný..ke zlatý pomeranč a skořice, nebo pepř :) ..
A jinak jsem mluvil o veeeelké zásobě jeltzinu :)
Prošla jsem testem Ale je ti jasný že Jablečný večer po Mexickém a Irském skončí Hrůzným ránem?
magnumik píše:Paklic: to bys musel byt joo chlastáč tequilly abys poznal jaká je dobrá já bych se orientoval třeba jen podle červa naspodku btw. bude tequilla s červem?