Akira píše:mým oblíbeným stylem je i soudní malířství a komiks .takže výše popsaná událost bude obdobbně vtipná i když bude nakreslená...navíc o tom dokážu napsat sugestivní reportáž
o mopedu nic nevím a nevím ani kdo je sciorp.-…..
Tak to my si s brejn na tu pusu zalezem hezky někam … kde budem sami a budem mít na všechno čas a hlavně klid. Viď brejn?
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
bah...víte, že jsem slídil slídivá...přede mnou se neschováte...navíc dávivé zvuky vás prozradí...a pokud se schováte přede mnou...tak se neschováte před Dvěma tučňáky v trenkách
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
V Brně otevřeli nový pivovar. Poslali vzorek nového piva do Prahy na chuťové zhodnocení a rozbor. Za dva týdny přijde rozbor z Prahy s tímto obsahem. "Vaše kobyla je zdravá".
Jon píše:Počkáj, v Brně pijú slivovicu, a to břečka nejni!
To ne. To je pravda. To je taky jediná dobrá věc, co na moravě najdeš.
Zapomínáš na víno. I když pravda, s tím co u vás v Praze nazýváte vínem chápu, že s tím čemu říkáme víno my si to nespojíš:)
To si trošku naomilu. Ale nevadí. Kayn by ti mohl vyprávět.
A tu Vaší slivku jsem měl taky. Klobouk dolu... je to něco jiného než to co sem posíláte. Nic nemá na moravskou domácí. :) .. a taky ale doufám že nás pohostíte a dáte ochutnat.
Jasně. Pravou moravskou domácí slivovici výměnou za pravé pražské domácí víno. Když teda už není pravda že v Praze nemáte kvalitní:)
No ale můžu zkusit otci vyplenit jeho zásoby, ale vzhledem k uvalenému interdiktu na jeho kvalitní pálenici to bude množství opravdu jen na okoštování.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 11. 3. 2009 23.16, celkem upraveno 1 x.
Braenn píše:Spíš interdictum recuperandae possessionis. Snad to dobře skloňuju.
No, skloňuješ to dobře, ale Interdictum o kterém mluvíš se týká jen nemovitých věcí. To sem ale vůbec nepatří. Pokud jsi to ale schválně zamýšlela, znamená to, že má tvůj otec slivovicu skladovanou v celých nemovitých nádržích. Ta kže jí má fakt hodně! :))
Akira píše:bah...víte, že jsem slídil slídivá...přede mnou se neschováte...navíc dávivé zvuky vás prozradí...a pokud se schováte přede mnou...tak se neschováte před Dvěma tučňáky v trenkách
Braenn píše:No ale můžu zkusit otci vyplenit jeho zásoby, ale vzhledem k uvalenému interdiktu na jeho kvalitní pálenici to bude množství opravdu jen na okoštování.
No já mám nějakou dobrou pálenku... zhruba... litr ale nevim z čeho všeho to je :) řekl bych mix ovoce dostal sem to k ostnáctinám
a co sem to četl o kvalitnim Pražskym víně? to bych rád okoštoval co to je za odrůdu? Snad se nedočkám odpovědi bílé nebo červené