Kéž by:)) no tak necháme jen na utrubi, ačkoli kromě té nemovitosti to má podstatu správnou.. prostě, žádné odnášení :) No jdu zapojit své přesvědčování a třeba z toho něco bude.Jon píše:No, skloňuješ to dobře, ale Interdictum o kterém mluvíš se týká jen nemovitých věcí. To sem ale vůbec nepatří. Pokud jsi to ale schválně zamýšlela, znamená to, že má tvůj otec slivovicu skladovanou v celých nemovitých nádržích. Ta kže jí má fakt hodně! :))Braenn píše:Spíš interdictum recuperandae possessionis. Snad to dobře skloňuju.
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hmm... tak právě mě na 13. dubna vyskočila nečekaná událost, na které nesmím chybět :/ takže budu zůstávat asi jen do neděle (páč nevěřím, že bych se v pondělí dostal před polednem do Brna) ...i když mě to dost mrzí, ale tak aspon 10.-12. … ta akce, která mě do toho skočila je velkej koncert kapely Final Fiction (velmi dobří kamarádi, pro ty z vás kdo neví), která byla nasazená rovnou do semifinále jako zástupce České Republiky … je to soutěž INTERNATIONAL LIVE AWARD, kde můžou vyhrát nejen skvělý věcný ceny, ale aj odměnu v řádech desetitisíců eur. No a jelikož chcou zabojovat tak potřebujou podporu fanoušků (protože ti taky budou rozohodovat o postupujícím do finále), tak objednají autobus, kterej bude odjíždět 13. v poledne z Brna... Vypadá to jako možnost, která by mohla pohnout jejich kariérou mílovým skokem a chcu je podpořit a být u toho. V létě to vypadá, že s nima pojedu na pár koncertů do německa... No sem prostě jeden z takových jejich nejbližších lidí mimo kapelu a jejich rodinu. To jen tak na vysvětlenou 

To sou ty lenoši, co se ani nekouknou na první příspěvek v topicu a raději s tim votravujou jinýmagnumik píše:No já se spíš bojím že bych nevstal :) respektive, že bych si stejně ten večer moc neužil a musel jit spat...tak já nevim... pisni mě prosím do pošty kam že se to přesně jede, se podívám jak tam jedou ty vlaky a něco třeba vykoumám.

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak sem to v tom prvnim příspěvku přehlídnul no... ale díval sem se tam.
Edit: tak to vypadá, že poslední vlak v tu neděli jede z nedvědic ve 20:09 … což by znamenalo, že by nějaký nejhodnější řidič musel být ještě střízlivej
což nevím jestli můžu žádat
no a nebo pak 13.4. v 10:09... což by se možná dalo (kdyby neměly vlaky spoždění, kdybych vstal, kdyby vstal řidič), akorát nevim jestli řidič bude už schopný řídit
máme tu nějakýho řidiče co moc neholduje alkoholu? Libru a Akiru rovnou škrtám 
Edit: tak to vypadá, že poslední vlak v tu neděli jede z nedvědic ve 20:09 … což by znamenalo, že by nějaký nejhodnější řidič musel být ještě střízlivej

no a nebo pak 13.4. v 10:09... což by se možná dalo (kdyby neměly vlaky spoždění, kdybych vstal, kdyby vstal řidič), akorát nevim jestli řidič bude už schopný řídit

Vzhledem ke konkurenci mu bude muset stačit, když bude auto brzdit a řidič pojede rovně.Jája CZE píše:Já tě hodím. Když nepohrdneš Bobankem :o)magnumik píše:…

kokosak: Počítej s tím, že v dnešní době se ekologická likvidace prodraží, takže "vydělal" možná není ten správný výraz.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 13. 3. 2009 14.02, celkem upraveno 2 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
lesli ty nedostaneš po čuni!magnumik píše:Děkuju mnohokráte, už sem nepohrdnul jednou, tak snad ani podruhýJája CZE píše:Já tě hodím. Když nepohrdneš Bobankem :o)magnumik píše:…![]()
copak?Akira píše:magnum ííííííííííík
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tak mě napadá, zda si chcete něco udělat…
Mávat s železem v souboji, ač nebroušeným je celkem hukot…
Takže beru lékárničku a něco na bolest…
Taky vezmu jedno železo, ale spíše na ukázku a zábavu, přišívat totiž ruce, zatím neumím…
Sice nic moc... ale hezká ruční práce.. přistěhovalých Japonců...

No jinak s tím kostýmem nevím, posledně jsem se navlíkl jenom do pláště a všichni měli z toho děsnou srandu a Vánoce…

Taky vezmu jedno železo, ale spíše na ukázku a zábavu, přišívat totiž ruce, zatím neumím…

No jinak s tím kostýmem nevím, posledně jsem se navlíkl jenom do pláště a všichni měli z toho děsnou srandu a Vánoce…
Naposledy upravil(a) kohen dne 13. 3. 2009 17.19, celkem upraveno 2 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
A teď si představ že bych tam běhala v šatičkách a bílé paruce (no spíš platinově blond)kohen píše:Tak mě napadá, zda si chcete něco udělat…Mávat s železem v souboji, ač nebroušeným je celkem hukot…
Takže beru lékárničku a něco na bolest…
Smrt je jen začátek druhého dějství.