Uhh...takže dneska bych chtěl poděkovat za hru isandře....no a pak Ilingen, Romě, Anade a Tonnymu(kterýho sem sice nepotkal, ale vůbec za to co se děje)
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Díky dvěma hobitkám za vtáhnutí do takřka průměrná akce, která se však zvrhla v naprosto úchvatnou zábavu a napětí, zejména pak díky spestření od DM, ta atmosféra se náramně povedla *smekám* lezce se pak přenesu i přes to PGR -1
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Kapik píše:Uhh...takže dneska bych chtěl poděkovat za hru isandře....no a pak Ilingen, Romě, Anade a Tonnymu(kterýho sem sice nepotkal, ale vůbec za to co se děje)
Já děkuji hlavně Tonnymu a Ilingen. Pěkný quest. Anade se to líbilo a mně taky. S tím děkuji také Elen (Linde), Romě, Naylunovi a DM.
Kapik píše:Uhh...takže dneska bych chtěl poděkovat za hru isandře....no a pak Ilingen, Romě, Anade a Tonnymu(kterýho sem sice nepotkal, ale vůbec za to co se děje)
Já děkuji hlavně Tonnymu a Ilingen. Pěkný quest. Anade se to líbilo a mně taky. S tím děkuji také Elen (Linde), Romě, Naylunovi a DM.
Dík, že Anade vydržela až do konce :)
EDIT: vlastně všem, co to vydrželi do konce …(7 ráno...myslel jsem že normální lidi vstávaj, nebo spí v tuhle dobu :D)
Naposledy upravil(a) Toueer dne 16. 3. 2009 12.42, celkem upraveno 1 x.
chci poděkovat Skurkovi... bylo to dost dobrá hra škoda jen, že jsem to již nebyl schopný dotáhnout z určitých důvodů dokonce, ale i tak dobře, možná že i líp, protože to, co se stalo potom (skoro až vymítání ďáblů :D) se mi líbilo...
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Díky Serbovi za dnešní, pro něj jistě vyčerpávající hru s "trochu" naivní elfkou:)
Nebýt tebe, pane, Ari nevyleze ze zklamání:)) moc hezká hra.
A jo, Alfray, tys tomu nasadil korunu
Tak dneska bych chtěl poděkovat za hru Aleinereteinen(doufám že sem to moc nezkomolil:), Isandře a Mije....a hlavně DM(bohužel nevim kterýmu) za spetření...v prní chvíli, jen co sem viděl nápis nad tou postavou, sem si myslel že už sme mrtvý:). Naštěstí to dopadlo docela dobře. Jo a taky díky za toho námořníka, fakt mě to pobavilo :)
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Jojo, taky děkuju. Na konci tohoto velkého a dlouhého tažení jsem měl takovej ten zvláštní pocit smutku, jako když skončí nějaký dobrý seriál, kniha nebo film … prostě to skončilo a už to nebude