Docela rad bych ziskal nejake informace o Celestialech v realiich EQ, rozjizdim si jednu postavu, ktera s nimi na neco v docineni a poradne nevim jak tvarovat jeji historii, protoze o nich nevim v podstate skoro nic Jestli nechcete psat na forum, klidne PM Dik
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Z toho základu je hlavní pochopit jejich smrtelnost, která je definovaná úplně jinak než pro běžné obyvatelstvo. Stejně tak celestiál na materiální sféře (Eq) je na tom dost jinak než doma. Zkrátka sférální bytost. O nějaké konkrétnosti si kdyžtak napiš do PM, shrnout to obecně aniž vím, co potřebuješ vědět je na několik (desítek) A4.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Měl jsem snad všechny knihy co vyšly, takže se tam určitě něco najde. Většinou to bylo rozdělené podle tématu (herní statistiky, společnost, historie apod.), takže se v tom myslím dá docela rozumně orientovat. Tedy pokud to najdu.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Erik Brandlgod píše:Docela rad bych ziskal nejake informace o Celestialech v realiich EQ, rozjizdim si jednu postavu, ktera s nimi na neco v docineni a poradne nevim jak tvarovat jeji historii, protoze o nich nevim v podstate skoro nic Jestli nechcete psat na forum, klidne PM Dik
Az to budes mit tak nejak zhruba promyslene, tak mi pls pisni PM a domluvime - tak nejak jsem v posledni dobe tahal celestialum za nitky ja, tak bychom to mohli sladit
Erik Brandlgod píše:Docela rad bych ziskal nejake informace o Celestialech v realiich EQ, rozjizdim si jednu postavu, ktera s nimi na neco v docineni a poradne nevim jak tvarovat jeji historii, protoze o nich nevim v podstate skoro nic Jestli nechcete psat na forum, klidne PM Dik
Az to budes mit tak nejak zhruba promyslene, tak mi pls pisni PM a domluvime - tak nejak jsem v posledni dobe tahal celestialum za nitky ja, tak bychom to mohli sladit
super, určitě se ozvu, díky
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz