:D Však jo..ale když si vemu že muj plášť je hned po šatech druhá nejneskladnější a nejtěžší věc :D Faktem je, že ty ranné renesančky jsou teprva dělokohen píše:Zase asi neni nutné jít za svou postavu, ne, jde jen o srandu...NiamCK píše: A teď si představ že bych tam běhala v šatičkách a bílé paruce (no spíš platinově blond)
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Smrt je jen začátek druhého dějství.
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukohen píše:Tak mě napadá, zda si chcete něco udělat…Mávat s železem v souboji, ač nebroušeným je celkem hukot…
Takže beru lékárničku a něco na bolest…
Taky vezmu jedno železo, ale spíše na ukázku a zábavu, přišívat totiž ruce, zatím neumím…
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
ranné nebo pozdní, vzít si honosák na chlébské je sebevražda, nehledě na to že co tam s ním:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 13. 3. 2009 22.17, celkem upraveno 1 x.
Zdravím všechny :) , zatím vše nasvědčuje tomu, že bychom měli dorazit a to sice: ja
, WooDoo a Kapik. Mel jet i Gran ale má duležitější událost. Jeli bychom z Prahy autem a to od patku do soboty vecer, nebo neděli rano. Jen me mate "Pozvánkou na Mexický, Irský, Ruský a Moravský (tzv etnický) večer", nechce se mi pročítat těch X stránek, nemohl by někdo stručně vysvětlit o co jde? 

Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Kdo to víc pomíchá, bude na tom hůře na vejletě...(druhej den)
Jinak mám další kousky... na boj... s tím snad už někdo umí
Do každé ruky jedna...Sai
[img]http://www.repliky.info/Sai-[www_replik … H30904.jpg[/img]

Jinak mám další kousky... na boj... s tím snad už někdo umí

[img]http://www.repliky.info/Sai-[www_replik … H30904.jpg[/img]
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
No, rozhodně jsem toho názoru, že za svou postavu jít, není zrovna nejlepší nápad. ...ehm(Na druhou stranu Albra naživo proč ne^_^)kohen píše:Zase asi neni nutné jít za svou postavu, ne, jde jen o srandu...NiamCK píše: A teď si představ že bych tam běhala v šatičkách a bílé paruce (no spíš platinově blond)

Nevím nevím :D Běhat tam s parukouToueer píše:No, rozhodně jsem toho názoru, že za svou postavu jít, není zrovna nejlepší nápad. ...ehm(Na druhou stranu Albra naživo proč ne^_^)kohen píše:Zase asi neni nutné jít za svou postavu, ne, jde jen o srandu...NiamCK píše: A teď si představ že bych tam běhala v šatičkách a bílé paruce (no spíš platinově blond)

Smrt je jen začátek druhého dějství.
Tak teď nevim, jestli mluvíš o sobě, nebo o mě :D ...lolNiamCK píše:Nevím nevím :D Běhat tam s parukouToueer píše:No, rozhodně jsem toho názoru, že za svou postavu jít, není zrovna nejlepší nápad. ...ehm(Na druhou stranu Albra naživo proč ne^_^)kohen píše: Zase asi neni nutné jít za svou postavu, ne, jde jen o srandu...
ty to máš dobrý, ale teď si představ ty mužský co hrajou ženský postavyNiamCK píše:Nevím nevím :D Běhat tam s parukouToueer píše:No, rozhodně jsem toho názoru, že za svou postavu jít, není zrovna nejlepší nápad. ...ehm(Na druhou stranu Albra naživo proč ne^_^)kohen píše: Zase asi neni nutné jít za svou postavu, ne, jde jen o srandu...

Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Myslim, že jako ilingen to mám ještě v pohodě, ale Elen ...a její prádelko na ven...nezávidim …Kapik píše:ty to máš dobrý, ale teď si představ ty mužský co hrajou ženský postavyNiamCK píše:Nevím nevím :D Běhat tam s parukouToueer píše: No, rozhodně jsem toho názoru, že za svou postavu jít, není zrovna nejlepší nápad. ...ehm(Na druhou stranu Albra naživo proč ne^_^)

heh ….růžová paruka, pořád mám pocit, že jsem z toho vyšel dobřemagnumik píše:Mám z toho podobně smíšené pocityToueer píše:Tak teď nevim, jestli mluvíš o sobě, nebo o mě :D ...lolještě růžovou

ne, to opravdu neholimToueer píše: Myslim, že jako ilingen to mám ještě v pohodě, ale Elen ...a její prádelko na ven...nezávidim …(předpokládám, že nohy si neholíš)

Naposledy upravil(a) Kapik dne 18. 3. 2009 21.45, celkem upraveno 3 x.
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
A vožralí se nedáme!