eeewwwmagnumik píše:kdyby jenom parukaToueer píše:heh ….růžová paruka, pořád mám pocit, že jsem z toho vyšel dobře![]()

EDIT : číst
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
eeewwwmagnumik píše:kdyby jenom parukaToueer píše:heh ….růžová paruka, pořád mám pocit, že jsem z toho vyšel dobře![]()
žena bez tvářeIkkie píše:Jak říkám, jde vidět, že jste tam nebyli minulý rok. Kde jinde byste mohli potkat temnou stránku jisté paladinky, za kterou byla následně pověšena na řetězu veřejně Hag Hargolským sekerníkem? :)
a navíc musí projít skrz širší i užší výběrovou komisi! i my požadujeme kvalitu. Na pozici muže v trenkách se nedostane jen tak někdoIkkie píše:Do našeho japonského týmu bereme spolupracovníka jen s řádně vyplněným životopisem a platným vízem! :)Braenn píše:A u jistých … mužů.. přežijeme i neholené nohy v odhaleném prádelku.
no tak co naděláš.. třeba na letnopodzimním srazu. Nebo tak.Aefar píše:Ačkoli jsem se strašně těšil a počítal jsem s tím, vlezla mi do termínu návštěva rodičů (snad po roce?) v Ostravě, což je přesně na opačném konci republiky.
Z toho se nevymluvím a tak mi nezbývá, než vás pozdravovat. Užijte si to tam a nepomlouvejte mě