Já se na zadních sedadlech mačkat nebudu. Místo pro lidi tam je, problém by spíš mohl nastat s bagáží, protože půlku kufru zabírá plynová nádrž. Ale problém s tím nemám.Darmonlor píše:Jsi tedy ochoten přibrat ještě jednu novopečenou hráčku jak jsme se bavili? (bacha, už tam bude nějak nebezpečně ženskejch, začínám plést UTP pomlázkudrake127 píše:- Proč je u mého auta napsaný Jon a nikoliv Wendigo?)
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Když jsem psal, že dovezu soudek, neočekával jsem, že budu vybírat poplatky.Braenn píše:bečky at se vyjádří zúčastnění..

Zas na druhou stranu, až dojde ocením, když mi někdo dá alespoň lahvový… nebo Zubra… kdo ví co je lepší…

Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Aaale byla :) Ne tak často, ale to se spraví :DBraenn píše:to je ta co nikdy nebyla ve hře, ale chodí na srazy?Darmonlor píše:Jsi tedy ochoten přibrat ještě jednu novopečenou hráčku jak jsme se bavili? (bacha, už tam bude nějak nebezpečně ženskejch, začínám plést UTP pomlázkudrake127 píše:- Proč je u mého auta napsaný Jon a nikoliv Wendigo?)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Nu.. pokud myslíš že si bude mít co říct a znáš ji, pak by to neměl být problém. Je sice ironie mluvit o "cizích" lidech, když sme se poznali osobně všichni až na srazech, ale přece jen tak nějak i ty co neznám znám aspon.. ze hry. Teď jsem se zamotala.:)
Jinak Kohene, pokud nevyžaduješ příspěvek na bečku budiž ti to přičteno k dobru, ale počítat s tím automaticky předem, to bych si nedovolila ani v nejdrzejší náladě. Za ostatní bečky se platit bude (teda, ty myslím ne:)), už jen proto že to simuluje hospodu, která je sakra z ruky, nikoli dobrovolný přízpěvek skoro 30 lidem:)) Ale speciálně pro tebe dovezu aspon jednoho záchranného lahváče.
Ještě že je tam tolik chatek a míst, kde se dá sdružit do debatujících nezávislých skupinek, jinak bychom se tam snad přerazili.
Jinak Kohene, pokud nevyžaduješ příspěvek na bečku budiž ti to přičteno k dobru, ale počítat s tím automaticky předem, to bych si nedovolila ani v nejdrzejší náladě. Za ostatní bečky se platit bude (teda, ty myslím ne:)), už jen proto že to simuluje hospodu, která je sakra z ruky, nikoli dobrovolný přízpěvek skoro 30 lidem:)) Ale speciálně pro tebe dovezu aspon jednoho záchranného lahváče.
Ještě že je tam tolik chatek a míst, kde se dá sdružit do debatujících nezávislých skupinek, jinak bychom se tam snad přerazili.
to sou ti co budou chlastat jenom tvrdý:)Braenn píše:ale překvapuje mě poměr "Ne".. v anketě. To je tu tolik abstinentů, nebo si někdo vyložil "ne" jako "nejedu ale co bych si to neodmáčkl"? :)) Jeslti ne, aspon zbude![]()
když tak pls se tu pak vyjádřete.. ohledně toho piva i osobně v nějakým příspěvku. Škoda že je anketa neveřejná:(
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Taky jsem dal pivu ne. Víno!
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…